Konya
°C
Yeni Meram
01.10.2024 18:04

SERİLER TRABZON’DA BİTTİ

Konyaspor, Süper Lig’in 7. haftasını Trabzonspor yenilgisiyle kapatarak 3 maçlık kaybetmeme ve gol yememe serilerini sonlandırdı. Yeşil-beyazlılar, zorlu deplasmandan eli boş dönerek 8 puanda kalırken, buna karşın puan cetvelinde 11. sıradaki yerini korudu

A+
A-
01.10.2024 18:04
01.10.2024 15:05
0
1117
ABONE OL


TÜMOSAN Konyaspor, Süper Lig’deki 3 maçlık kaybetmeme ve gol yememe serilerini Trabzonspor deplasmanında sonlandırdı. Yeşil-beyazlılar bu maç öncesinde oynadığı 3 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederken, kalesinde de gol görmemişti. Ancak, Anadolu Kartalı hakem kurbanı da olduğu Trabzonspor mücadelesinde kalesinde 3 gol görürken, 3 maç aradan sonra da sahadan puansız ayrıldı. Özellikle maçın ikinci yarısında Melih İbrahimoğlu ve Keyta’nın oyuna dahil olmasıyla hücumda daha üretken kimliğe bürünen Konyaspor, Umut Nayir’le penaltı atışından yararlanamazken, Pedrinho ile Kramer ile yüzde yüzlük fırsatları golle sonuçlandıramadı ve beraberliğe üzüleceği maçtan mağlup ayrılmak zorunda kaldı.

KONYASPOR, en az 1 puan için gittiği Trabzon deplasmanından eli boş dönerken, 8 puanda kaldı. Gol yememe ve yenilmeme serisini kaybeden yeşil-beyazlı temsilcimiz buna karşın puan cetvelinde on birinci sıradaki yerini korudu. Anadolu Kartalı, bu hafta sonu evinde ligin flaş ekiplerinden Eyüpspor ile karşılaşacak. Ekibimiz, bu sezon henüz iç sahada galibiyet elde edemezken, İstanbul ekibi karşısında bu fobisini bitirmek ve nefeslenmek istiyor. Öte yandan ligde ise bu hafta geri dönüşlerin haftası oldu. Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray ligde ilk kez puan kaybını yaşarken, Fenerbahçe ve Beşiktaş haftayı 3 puanla tamamladı. Galatasaray, 3-0 öne geçtiği maçta Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalırken, Samsunspor ise evinde 3-1 mağlup duruma düştüğü mücadelede Göztepe’yi son dakika golüyle 4-3 mağlup etti.

HAFTANIN en gollü maçı Samsunspor ile Göztepe arasında (4-3) oynanırken, 9 karşılaşmada toplam 36 gol atıldı. Haftanın BAY geçen ekibi Hatayspor oldu. Sezona 6 maçta 6 galibiyet alarak başlayan Galatasaray, 3-0 öne geçtiği Kasımpaşa karşısında skoru koruyamadı ve ilk puan kaybını yaşadı. Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 3 puanla ayrıldı. Kayseri'ye konuk olan Beşiktaş ise rakibini 3 golle geçerek 3 puana uzandı. Ligde ilk 5 maçın tamamında beraberlik yaşayan Trabzonspor ise ilk galibiyetini Konyaspor önünde aldı. Geride kalan haftalarda Kayserispor, Hatayspor ve Adana Demirspor henüz galibiyetle tanışamadı. 

HABER KAYNAĞI : yenimeram.com.tr (Hüseyin Avni UĞUR)
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.