Konya
°C
Yeni Meram
26.07.2024 18:05

SIRADA SAĞ BEK VAR!

Konyaspor’da forvete yapılan takviyenin ardından sağ beke yapılacak transfer için çalışmalara hız verildi. Yeşil-beyazlı temsilcimizin iki yabancı isimle temas olduğu ve bu futbolculardan birisiyle önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacağı ifade edildi

A+
A-
26.07.2024 18:05
26.07.2024 15:07
0
649
ABONE OL


*SAĞ BEK YABANCI İSİM GELİYOR
KONYASPOR’DA transfer hareketliliği sürüyor. Forvet mevkisine Fenerbahçe’den Umut Nayir ve Melih Bostan’ı renklerine bağlayan yeşil-beyazlı temsilcimizde sıra, sağ beke yapılacak transfere geldi. Alınan bilgiye göre Konyaspor transfer komitesinin bu mevki için 2 yabancı futbolcu ile görüştüğü ve bu iki isimden biriyle önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacağı ifade edildi. Yeşil-beyazlı yönetim, sağ bek oyuncularının isimlerini transfer sürecinin devam etmesi nedeniyle açıklamaktan kaçınırken, imzanın an meselesi olduğu öğrenildi. Sezon başında Ahmet Oğuz ile Cebrail Karayel ile yollarını ayıran Anadolu Kartalı, sağ bek için tercihini yabancı futbolcudan yana kullanırken, kadrodaki mevcut isimlerden Uğurcan Yazğılı’nın da sağ bek rotasyonunda da görevlendirilecek olması nedeniyle bu mevkiye tek takviye yapılacağı öğrenildi.

*FORVET TRANSFERİ TAMAMLANDI!
KONYASPOR’DA forvet mevkisine ise başka transferin şu an için düşünülmediği ifade edildi. Umut Nayir ve Melih Bostan ile hücum hattını güçlendiren yeşil-beyazlılarda, forvet bölgesinde bu iki isimle birlikte Sokol Cikallesi, Sambou ve Emrehan Gedik’liyi de ekleyince takımdaki golcü sayısı 5’e çıktı. Konyaspor yönetimi, artan sayı nedeniyle şu an için forvet transferine nokta koydu. Ancak, yeşil-beyazlılarda Slovenya kampı sonrası takımdan gitmek isteyen olursa veya resmi teklifle takımdan ayrılması gündeme gelebilecek isim olması halinde forvete bir takviye daha gündeme gelecek. Geride kalan sezonda performansıyla hayal kırıklığı yaşatan Sambou’nun durumu, Slovenya kampı sonrasında değerlendirilecek ve teknik heyet ile yönetim yapacağı toplantı sonrasında Sambou ile ilgili son kararını verecek.

*SPONSORLUK PAZARLIĞI SÜRÜYOR
KONYASPOR’DA ayrıca Slovenya kampının sona ermesinin ardından yeşil-beyazlı ekibin teknik patronu Ali Çamdalı, yönetime rapor sunacak. Rapora göre takımda kalacak veya gidecek isimlerin durumları netleşecek. Öte yandan Anadolu Kartalı’nda isim ve göğüs sponsorluğu konusunda önemli bir gelişme yaşanmadı. Alınan bilgiye göre iki taraf arasında yapılan görüşmede henüz orta bir yolun bulanamadığı ve pazarlıkların sürdüğü ifade edildi. TÜMOSAN yetkilileri ile sponsorluğun 1 yıl daha uzatılması adına pazarlıklar sürerken, yeşil-beyazlı yönetim bu sponsorluktan geçen sezonki rakamın çok üzerinde bir anlaşmaya imza atmayı hedefliyor. Konunun önümüzdeki hafta içinde lig başlamadan neticeye ulaştırılması bekleniyor.

HABER KAYNAĞI : yenimeram.com.tr (Hüseyin Avni UĞUR)
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.