Konya
°C
Yeni Meram
27.11.2021 20:00

Spotify, Araba Görünümü modunu kullanımdan kaldırıyor

Spotify, kullanıcıların araç kullanırken uygulamayı daha rahat kullanabilmesi için piyasaya sürdüğü Araba Görünümü modunu kaldıracağını duyurdu.

A+
A-
27.11.2021 20:00
28.11.2021 12:02
0
599
ABONE OL

Spotify, 2019 yılında sunduğu Araba Görünümü modunu kullanımdan kaldırdığını açıkladı. Sürüş sırasında daha az dikkat dağıtıcı olan ve uygulamanın daha kolay kontrol edilmesini sağlayan bu modun kaldırılmasına dair şirket, gelecekteki yeniliklere yol açmak için bu kararın verildiğini belirtti.

Spotify'ın Araba Görünümü modu, normal moda göre daha basit bir arayüz sunuyordu. Albüm resmi gibi dikkat dağıtabilecek detaylar kaldırılarak, kullanıcıların uygulamayı kolayca kullanabilmesi için şarkı ismi ve kontrol düğmeleri daha büyük olacak şekilde sunuluyordu.

Bir Android kullanıcısının aracında bu modu kullanamamasıyla birlikte bu durumu dile getirmesi üzerinde bir Spotify moderatörü topluluk forumunda: "Araba Görünümü özelliğini kullanımdan kaldırdığımızı onaylayabiliriz ancak bu, kullanıcılarımızın araç kullanırken Spotify'ı nasıl dinlediğini geliştirmek istemediğimiz anlamına gelmez. Aksine, en iyi araç içi dinleme deneyimini sunmanın çeşitli yeni yollarını aktif olarak araştırıyoruz. Araba Görünümü modunu kullanımdan kaldırmayı, gelecek yeniliklere yol açmak için olması gereken bir şey olarak düşünün." ifadeleriyle yanıtladı.

Spotify Araba Görünümü modu hala bazı cihazlarda çalışıyor. Özelliğin tam olarak ne zaman kullanımdan kaldırılacağına dair bir bilgi bulunmuyor.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.