Konya
°C
Yeni Meram
25.07.2024 14:31

TAKIMDA AİLE ORTAMI VAR

Konyaspor’un başarılı isimleri Uğurcan Yazğılı ve Adil Demirbağ, Slovenya kampında Gorica ile oynanan hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu. Takımda aile ortamı oluştuğunu ifade eden yeşil-beyazlı futbolcular, lige iyi başlamak istediklerini belirttiler

A+
A-
25.07.2024 14:31
25.07.2024 14:36
0
414
ABONE OL


KONYASPOR’UN başarılı isimlere Uğurcan Yazğılı ve Adil Demirbağ, Slovenya kampında Gorica ile oynanan hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu. Savunmanın önemli ismi Adil Demirbağ, takımda aile ortamı oluştuğuna dikkat çekti. İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Adil Demirbağ, “Slovenya’da hava değişikliğinden etkileniyoruz. Güzel de çalışıyoruz. Bugün de güzel bir maç oldu ve kendimizi test ettik. 1-1 sonuçlandı, gönül kazanmak isterdi ama olsun. İnşallah önümüzdeki hazırlık maçlarını kazanacağız ve en iyi şekilde lige hazır olacağız. Takım arkadaşlarım hemen adapte oldular. Çok iyi çalışıyorlar, bir aile ortamı kurduk. İnşallah buradan Türkiye’ye en iyi şekilde döneceğiz. Sezona da en iyi şekilde başlayıp en iyi şekilde bitireceğiz” ifadelerini kullandı.

KAZANMAYI alışkanlık haline getirmek istediklerini söyleyen Uğurcan Yazğılı ise “Güzel yoğun bir çalışma içindeyiz. Gerçekten bütün arkadaşlarım çok iyi çalışıyoruz burada. İlk maçımızdı, hava çok sıcaktı ama iyi bir mücadele örneği gösterdik. Kaybetmemek önemli, galip gelmek istiyorduk bunu alışkanlık haline getirmek istiyoruz. İnşallah üzerine koyarak devam edeceğiz. Buradaki hazırlık maçlarını en iyi şekilde geçirip lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Güzel, yoğun ve disiplinli bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni katılan arkadaşlarımızla yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Burada güzel bir ortam var, bunu iyi şekilde değerlendirip sezona iyi başlangıç yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.