Konya
°C
Yeni Meram
04.10.2024 15:44

Vali Akın’dan Konya’nın güvenlik Üssü’ne ziyaret

Konya Valisi İbrahim Akın Konya’nın güvenliğinde büyük önem taşıyan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ve Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

A+
A-
04.10.2024 15:44
04.10.2024 16:01
0
1091
ABONE OL

Konya’da gerek yaşanan asayiş olaylarının anında tespiti gerekse Trafik yoğunluğu kaza çevre güvenliği gibi durumların tespitinde önemli bir rol oynayarak adeta Konya’nın güvenlik üssü konumunda yer alan 112 Acil Çağrı Merkezi ve GAMER’e ziyarette bulunan Vali İbrahim Akın çalışmaları yerinde inceleyerek merkez hakkında bilgiler alan Vali Akın Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) Başkanı Levent Yazıcı ile birlikte incelemelerde bulundu.
Vali Akın’dan Merkez Çalışanları ile sohbet


Konya Valiliğine yeni atanan Vali Akın Konya’daki çalışmalarına hızlı başlarken bugün programları kapsamında Merkez İmam Hatip Okulunun temel atma törenine katılırken törenin ardından Çağrı Merkezini ziyaret etti. Ziyaret sırasında çağrı merkezinde görevli personel ile keyifli bir sohbet geliştiren Vali Akın merkezin çalışma prensipleri hakkında bilgi alırken vatandaşlara da çağrı merkezlerinin aranması konusunda bilinçli olmaları konusunda çağrıda bulunarak, “112 Acil Çağrı Merkezi'nin hızlı müdahale kapasitesinin artırılmasına yönelik yapılan teknolojik yenilikler ve personel eğitimleri konusunda çalışmaları değerlendirdik. Merkezin amacına uygun olarak hizmet edebilmesi adına vatandaşlardan çağrı merkezlerini doğru ve bilinçli kullanmalarını ve gereksiz yere meşgul etmemelerini rica ediyoruz” dedi.

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.