Konya
°C
Yeni Meram

VALİLİK MAKAMINA İLETİYORUM

VALİLİK MAKAMINA İLETİYORUM- Abdullah LEBLEBİCİ- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
16.07.2024 00:32
15.07.2024 14:35
0
2239
ABONE OL

Kurban Bayramının dördüncü günü ansızın ortaya çıkan ishal, halsizlik, istifra vakaları toplumu derinden sarstı. Binlerce vatandaş Seydişehir Devlet Hastanesi, Konya, Manavgat ve Antalya da ki hastanelerin yolunu tuttu. Ortaya çıkan hastalık üzücü, ancak sonra yaşananlar daha da üzücü. Suçun sahibi olmaz ya... Ortada önemli bir salgın var, ama kusurlu yok. Suç Ortada kaldı. Akabinde yaşananları tekrar yazmaya gerek yok. O şunu bu şunu söyledi demenin de… Ancak altını çizmek istediğim bir nokta var. Bunu yazmadan geçmeyeceğim. Millet perişan olmuş, binlerce kişi hastanelerde, evlerde, eczanelerde inim inim inlerken, birilerinin çıkıp siyasi rant peşinde koşması. 
Efendiler, siz ne yiyip ne içiyorsunuz, bize de söyleyin. Her neyse, eldeki malzeme bu. Bu yaşananlardan günler geçti ama hastalık son bulmadı. Her geçen gün onlarca vatandaş sosyal medya hesaplarından hastalandıklarını yazıyor, resimler paylaşıyor. Bunun yanında yolda sokakta birçok vatandaş yolumu kesiyor,  "Arkadaş, sen nasıl basın mensubusun, yaşadığımız çileyi şimdi yazmayacaksın da ne zaman yazacaksın" diyerek tepkilerini dile getiriyorlar. Tüm yetkililere sesleniyorum, vatandaşların sizlere ulaşma imkanı yok, bu sebeple sizlerin yaşananların ne kadar vahim olduğundan da haberiniz olmuyor.  Yerelde gazeteci olduğum için vatandaşlar bana 5 dakikada ulaşıyor, sonra derdini anlatıyor, üstüne de diyor ki?
SEN NASIL BİR GAZETECİSİN? Hadi buyurun benim yerime bir cevap verin… Vatandaşlar eleştirilerinde haksız mı?  VALLA HAKLI… Yok, şu kurum, yok bu kurum sorumlu vesaire demeyeceğim. Ama sıkıntıyı ileteceğim bir MAKAM var. Henüz sonuçlanmayan, daha da ötesi sebebi bilinmeyen bu hastalığı VALİLİK MAKAMINA iletiyorum. Sonuçtan ne çıkar bilmiyorum ama en üst makama konuyu buradan ilettim. En azından vatandaşa karşı sorumluluğumu yerine getirmiş oldum… Sayın Vali Vahdettin Özkan top sizde artık. 
Hastalığın sebebi SU mu, başka bir şey mi Allah aşkına bir açıklama yapın da siz de kurtulun biz de kurtulalım.

leblebicia@gmail.com 

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.