Konya
°C
Yeni Meram
27.11.2021 19:35

WhatsApp'a bir yenilik daha geldi : Çıkartmalar kaydetmeye gerek duyulmadan yönlendirilebilecek

WhatsApp android kullanıcıları için yepyeni bir özelliği daha kullanıma sundu. Kullanıcılar mesajlaşma sırasında kendilerine gönderilen çıkartmaları kaydetmeye gerek duymadan yönlendirerek başkalarıyla paylaşabilecek.

A+
A-
27.11.2021 19:35
28.11.2021 12:03
0
334
ABONE OL

WhatsApp'a bir yenilik daha geldi. Emojilere göre daha gerçekçi ve renkli bulunan çıkartmalar günümüzde pek çok kullanıcı tarafından zevkle kullanılıyor. WhatsApp da bu özelliğini daha kolay kullanılabilir ve işlevsel hale getiren bir yeniliğe imza attı.

Artık android telefon kullanıcıları kendilerine gönderilen çıkartmaları kaydetmeden de başka kullanıcılara yönlendirme yoluyla gönderebilecek. Anlık olarak çıkartma paylaşımını kolaylaştıran bu özellik sayesinde telefonunda birçok çıkartma barındırmak istemeyen kullanıcılar da rahat bir nefes alacak.

WhatsApp son zamanlarda web platformunda güncellemelere odaklansa da Android tarafı içinde bir yenilik geliyor.

Eğer çıkartmaları telefonunuza kaydetmek istemiyorsanız çıkartma yönlendirme epey işinize yarayabilir. Bu özellik sayesinde bir konuşmadaki kaydetmek istemediğiniz çıkartmayı başkasına gönderebilirsiniz. Bu özellik android için yayınlanan 2.21.13.15 beta sürümüyle geliyor. Betayı yükleyen herkes bu özelliği deneyimleyebilir.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.