Konya
°C
Yeni Meram
03.08.2021 01:55

Yabancı transferinde görüntü var ses yok!

Kadrosunu güçlendirmek için nokta transfer yapma hedefi ile hareket eden Konyaspor’un, Hatayspor’da forma giyen Mame Diouf ve Mallorca takımında forma giyen Lago Junior için görüşme yaptığı öğrenildi.

A+
A-
03.08.2021 01:55
03.08.2021 09:28
0
1969
ABONE OL


Yeni sezonda iddialı ve hedefli bir takım kurmak için mücadele eden yeşil beyazlı temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, yabancı transferi olarak Endri Çekiçi’den sonra yeni isimler kadroya katmak için yoğun bir gayret gösteriyor. Yeşil beyazlı yönetim bu konuda ser verip sır vermezken taraftarın meraklı bekleyişi devam ediyor. Teknik Direktör İlhan Palut’un istediği bölgeler için futbolcu görüşmelerini büyük bir gizlilik ve titizlikle yapan yönetimin yanısıra sosyal medyada ve haber kaynaklarında birçok isim dolaşıyor. Buna göre yüksek sesle dillendirilen isimlerin başında ise Hatayspor’da forma giyen Mame Diouf geliyor. Yönetimin, Senegalli golcü için temasa geçtiği ve 1 milyon 250 bin euro olan serbest kalma bedelini ödeyerek transferi gerçekleştirmeyi planladığı kaydedildi. Konyaspor yönetiminin oyuncu ile her konuda anlaştığı, kulübü Hatayspor ile de görüşmelerinin devam ettiği kaydedildi. Diouf'un serbest kalma bedeli olan 1 milyon 250 bin Euro konusunda Hatayspor kulübünün indirime gitmesi konusunda girişimler sürerken, konunun birkaç gün içerisinde çözüme kavuşacağı ifade edilirken Beşiktaş’ın da bu oyuncuya talip olduğu öğrenildi. 33 yaşındaki golcü oyuncu, geçen sezon Süper Lig’de 38 karşılaşmada 19 gol atıp, 5 de asist yaparak ligin en dikkat çekici performanslarından birine imza attı.


LAGO JUNİOR WAKALİBİLLE İSMİ DE GEÇİYOR


Mame Diouf’un yanı sıra temsilcimiz Konyaspor’un La Liga ekiplerinden Mallorca takımında forma giyen 30 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu Lago Junior'un renklerine bağlamak istediği gelen haberler arasında yer aldı. Konyaspor'un deneyimli oyuncu için İspanyol ekibine teklifini ilettiği ve şartların oluşması ile pürüzlerin çözülmesi durumunda Lago Junior'un Yeşil Beyazlı formayı giymesi bekleniyor. Futbola ülkesi takımlarından Issia Wazi FC'de başlayan deneyimli golcü, Eibar, CD Numancia ve Gimnàstic de Tarragona gibi takımların formalarını terletti. Geçtiğimiz sezon toplamda 25 maça çıkan Lago 4 gol 2 asistlik performans sergiledi.
HABER MERKEZİ

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.