Konya
°C
Yeni Meram
20.11.2023 17:33

Yiğit ve Solmaz aileleri akraba oldu

Konya’nın tanınmış isimlerinden Yitaş yatak firması sahibi Ekrem Yiğit oğlu Talha İrfan’ı Esra ile evlendirerek büyük mutluluk yaşadı.

A+
A-
20.11.2023 17:33
20.11.2023 17:35
0
2477
ABONE OL

Ekrem ve Fatma Yiğit çiftinin oğulları Talha İrfan Yiğit ile Adem ve Melek Solmaz çiftinin kızları Esra Solmaz dünya evine girdi. İkonia garden düğün ve kongre merkezinde yapılan düğün merasiminde, Genç çiftin nikahlarını Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca kıyarken nikah şahitliklerini AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Konya İl Müftüsü Ali Öge, AK Parti eski il Başkanı Ali Sürücü ve AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı yaptı.


Konya’nın sanayi ve siyaset dünyasını bira araya getiren düğünde şehir içi ve şehir dışından gelen misafirler Yiğit ve Solmaz ailelerini yalnız bırakmadılar. Konya İl Müftüsü Ali Öge’nin duası ile başlayan düğünde, Talha İrfan ve Esra çifti görkemli bir düğün merasimi ile dünya evine girdi.

Talha İrfan ve Esra çifti, iyi ve kötü günde birbirlerinin yanında olacaklarının ve bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü verirken, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 'Allah herkese böyle güzel bir yuva kurmayı nasip etsin.' diyen genç çift, “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarımız ile arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.” dediler. Biz de yenimeram.com.tr olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diler, Yiğit ve Solmaz ailelerini tebrik ederiz.


ŞERİFE KAYA

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.