Konya
°C
Yeni Meram
26.12.2023 09:32

Yürek dağlayan fotoğraf! Aynı sofrada oturan 4 asker şehit oldu

Irak'ın kuzeyindeki üs bölgesine yönelik 22 Aralık saldırısında şehit düşen 6 askerden 4'ünün aynı sofrada yemek yerken çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Şehit askerin komutanına son mesajı ise yürekleri bir kez daha dağladı.

A+
A-
26.12.2023 09:32
26.12.2023 09:39
0
2064
ABONE OL

Irak'ta Pençe-Kilit bölgesinde 22 Aralık 2023 tarihinde terör örgütü PKK'nın saldırısında şehit olan 6 kahraman askerimizin saldırıdan önceki, yakın tarihli video ve fotoğraflarına dair sosyal medyada paylaşılıyor. Yürekleri dağlayan paylaşımlardan birinde ise aynı saldırıda şehit olan 6 askerin 4'ünün yer aldığı bir yemek fotoğrafı oldu.

Yakın zamanda çekildiği anlaşılan fotoğrafta şehitler Teğmen Ramazan Günay, Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı, Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca ve Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın birlikte aynı sofrada yemek yedikleri görülüyor.

'Bir fotoğraf 4 şehit' notuyla paylaşılan Mehmetçiklerin yemek fotoğrafı paylaşımında, 'Ey Türk çocuğu, senin ve yurdun için can veren ulu şehitlerini unutma' mesajı da yer aldı.

'Komutanım gidiyorum sonunda' diye gülüyordu


Önceki gün memleketi Kırıkkale'de son yolculuğuna uğurlanan 23 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz'ın daha önce görev yaptığı yerdeki komutanı sosyal medyada duygulandıran bir paylaşım yaptı. Paylaşımda komutanı, şehit Yılmaz'ın bölgeye gitmek için nasıl can attığını şu sözlerle ifade etti:


"Şehidimiz Semih daha önce görev yaptığı yerde benim askerimdi. Birlikte deprem bölgesinde günlerce görev yaptık. Orada yaptığı işten hep gurur duyardı ama sürekli yanıma gelip 'Komutanım ben bölgeye gitmek istiyorum' derdi. Bölgeye gidebilmek için de dilekçesini vermişti.
Uzun yapılı bir çocuktu, kolay kolay bir yere sığdıramazdım onu, şimdi tabuta sığdı. Bölgeye gidebilmek için bütün şartlarını zorladı, en sonunda ataması çıktığında koşarak yanıma geldi 'Komutanım gidiyorum sonunda' diyerek gülüyordu. Meğerse şehadete gülüyormuş aslanım."

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.