Konya
°C
Yeni Meram

Z ZAMANI

Z ZAMANI- Behçet BÜYÜKGÖKMEN- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
26.10.2021 01:38
25.10.2021 14:41
0
1865
ABONE OL

Büyük yalanlar üzerine dram kokulu hayatlar kurdular. Neredeyse son iki yüz yıldır insanlığın üstüne karabasan gibi çökmüş batı uygarlığından söz ediyorum. Yeryüzünü cehenneme çevirdi, görmüyor musunuz? Savaş, yakma, yıkma, kin, nefret, öfke başka ne var. Bir de şehvet!!!

İçimizden devşirdikleri işbirlikçi onursuzlar ile birlikte yalanlar üzerine bir dünya kurdular. Ve buna gerçek olarak inanmamızı istediler. Gariptir bunu da başardılar. "Sınırsız insan ihtiyaçlarını kıt kaynaklarla karşılamayı inceleyen bilim dalı iktisat/ekonomi dediler. Prof. unvanlı abuziddinler utanmadan bunu bizlere kakaladılar.
Kimse sormadı, hayatı oldukça kısa ve sınırlı olan insanın ihtiyaçları nasıl sınırsız olabilir.!!!
Elbette o şeytanlar sınırsız ihtiyaçlar olmadığını bilir. Sınırsız olan arzulardır. Arzuları ihtiyaç gibi sunarsanız doyumsuz bir varlık ortaya çıkarır ve istediğiniz gibi onu yönlendirirsiniz.
Aptal yerine konulmak ağırınıza gitmiyor mu?
Bak umudunu kaybetmiş Z...
Umudunu kendin yedin bitirdin. Ülkeni ve hayatını berbat etmek için seni bu umudundan vurdular. Sanal dünyanın uyuşturucu etkisi yapan ayartıcı/ kışkırtıcı büyüsünü aşırı doz alıyorsun. Afedersin ama sanal dünyada sosyalleşme adına bir sosyal/ leş e dönüştün.
Tanımadığın hatta tanıyamadığın dünyanın tanımlanan basit bir nesnesisin artık.
Sana yön verenlerin kutsalı "çıkar"dır. Ve sen onların istediği gibi davrandığın zaman önemli olabilen bir eşya gibisin.
Algoritma için önemin günü geldiğinde satış pazarlama departmanına satış pazarlama stratejileri için verilecek bigdatanın küçük bir parçası olmandır.
Zeki olduğunu ve her şeyi sorguladığını zannediyorsun. Oysa sadece onların gösterdiği hedefleri sorguluyorsun. Ülkeni, devletini...
Ama pandemiye rağmen geniş kitleler acı verici şekilde yoksullaşırken karlarını yüzde iki yüz artıran işbirlikçi, merhametsiz, Allahsız, kitapsız holdingleri sorgu odasına aldığını hiç görmedim. Elbette yapamazsın. Kamuflajlı şeytanlardır zaten sana hedef gösterenler. Darwinizm in asıl tehlikesi insanın atasının Maymun olduğunu iddia etmesi değildi. Doğal seleksiyon olayını hayvanlar aleminden alıp insanlar için uygulamaya kalkışması idi.
Bu önemli bir konu...
Güçlü olan kazansın diyorlar. Hayır. Biz insanız. Sadece güçlülerin ayakta kaldığı bir dünyada yaşayamayız. Biz herkesin yaşam hakkını savunuyoruz. Eşitlik ve adalet istiyoruz.
Allah ile aldatanların farkına vardın. Onlardan tiksiniyor ve adeta kaçıyorsun. Bu konuda seni destekliyorum. Ama kaçman gereken Allah değil hayasız çıkarcılar olmalıydı.
Şimdi seni demokrasi oyununda koçbaşı gibi kullanmak için hazırlık yapıyorlar. Bir oy ile her şeyi değiştirebilirsin diyorlar. Yik/ devir sen yaparsın diyorlar.
Evet, bir oy ile herşey değişecek. Ama senin için pişmanlık onlar için şampanya dolu kadehler kalacak.
Değişken cinsiyet sahibi olmaya hazır mısınız? Transhuman olmaya??? Çiplenmis zombi yaratıklar olmaya?
Doyumsuz egosantrik bir tür olmayı kabul ediyorsanız sahte cennetinizde sahte mutluluk dilerim. Kendinize sahip çıkın.
Karar sizin.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.