Konya
°C
Yeni Meram
07.10.2024 15:07

3 puana ihtiyacımız vardı

KONYASPOR’UN Basın Sözcüsü Nuri Kaymak, Eyüpspor galibiyetini değerlendirdi. Nuri Kaymak, önemli bir 3 puan aldıklarını ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “İlk iç saha galibiyetini elde ettik, mutluyuz. Bundan sonraki maçlarda da aynı desteği bekliyoruz. Taraftarımız her zamanki gibi iyi destek verdi. Herhalde 9-10 bin civarında bir taraftarımız vardı. Bundan sonraki maçlarda özellikle iç saha maçlarında bizi yalnız bırakmasınlar, tek istediğimiz bu” dedi.

A+
A-
07.10.2024 15:07
07.10.2024 15:09
0
1091
ABONE OL

Zorlu deplasmanlara gideceklerini belirten Kaymak, “Bundan sonraki süreçte takımın kendisini iyi hazırlaması lazım. Milli ara sonrasında Beşiktaş deplasmanına gideceğiz. İyi hazırlanacağız. Milli maç arası bizim için iyi olacak. En azından birkaç tane karşılaşma yapılır. Ona göre de deplasmana hazırlığımızı tamamlarız” ifadelerine yer verdi. Son dakika golünden sonra yönetimin yaşadığı duyguları da açıklayan Kaymak, sözlerini şöyle tamamladı.

“SON dakika golünden sonra kalbimiz duracaktı. Siz neyseniz çarpı üç, çarpı dört durumlarını yaşıyoruz. Ancak işin sonucunda bizim Eyüpspor maçından 3 puan almamız gerekiyordu. İyi futbol, kötü futbol onların detayına girmiyorum. 3 puanı aldık ihtiyacımız vardı iç sahada. Bundan sonra da bunu rahatlığıyla devam ederiz inşallah”. Basın Sözcüsü Nuri Kaymak, son olarak hakem noktasında açıklama yaparak, “Hocamızla alakalı olarak; çizgiye ayağını bastı diye direkt kırmızı kart göstermiş. Yani herhangi bir tepkiden dolayı değil. Alanını ihlal ettiğinden dolayı kırmızı kartı direkt göstermiş. Bana sorarsanız biraz ağır bir kart oldu. Birkaç tane pozisyonda da takdir hakkını karşı taraftan kullandı. Hakem noktasında gereken tepkimizi koyarız. Konyaspor büyük bir camia, gereken neyse yapılır” dedi. 

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.