Konya
°C
Yeni Meram

74 YILLIK MİRAS “YENİ MERAM GAZETESİ”

74 YILLIK MİRAS “YENİ MERAM GAZETESİ”- Medine EKMEKCİ- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
30.08.2023 01:54
29.08.2023 13:57
0
1414
ABONE OL

74 yıllık kocaman dev bir çınar düşünün... Yılmadan yıkılmadan sert rüzgarlara rağmen, hâlâ ayakta ve hayatta kalmak, gerçekten takdire şayan. Kim bilir hangi zorlukları hangi aşamaları geçti de adını altın harflerle yazdırdı YENİ MERAM GAZETESİ olarak.

YENİ MERAM GAZETESİ demek, yaşayan derin bir tarih barındırmaktadır içinde. Geçmişle şimdiyi meç etmek, canlı kalmak, köklerine bağlı kalmak güncel olmaktır YENİ MERAM…

Gazetemiz, 74 yıl önce, küçük bir topluluğun büyük hayalleriyle doğdu ve bugün, o hayalleri gerçekleştirmenin gururunu taşıyor.

Bu arada sizlerle tanışalı neredeyse 3 yıl olmuş. Daha dün gibiydi. Normalde yazmaya pek iştiyakı olan birisi değildim. Teklif üzerine yazmaya başlayınca iyi geldiğini, şifalandığımı gördüm. Açıkçası yazı yazmanın bir insanın hayatına bu kadar dokunacağını değiştireceğini dönüştüreceğini bilmiyordum. Bu durum, daha fazla okuyup araştırma yeteneğimi artırdı ve vizyon kazanmam da bambaşka bir pencere araladı.

Kıymetli okurlarıma, her hafta güncel konuları, dinî, psikolojik, sosyolojik olarak inceleyip, tatlı tatlı harmanlayıp sarf ettiğim gayret, iç dünyamda da muazzam açılımlara vesile oldu şükürler olsun...

Topluma bir Medine Ekmekci kazandırmak güzel oldu bence...

Ayrıca sizlerle aramızda güçlü bir bağın olması beni motive ediyor. Çok sevdiğim bir söz vardır: “ Araç yakıtla, insan moralle yol alırmış”.. Ben de sizlerden aldığım destekle, sizlerin duasıyla konuyu bambaşka bir boyuta taşımış olduk.. Zihin ve kalp sürahinizi doldurmaya vesile olmak, gönlünüze dokunmak, dualarınızda yer almak benim için tarifi imkansız duygular.. İyi ki varsınız.

Gazetemizin kuruluşundan bu yana sadece basılı bir haber kaynağı olmanın çok ötesine geçtik. Haberlerimiz ve köşe yazılarımız, sadece olayları rapor etmekten çok, bu olayların toplumumuza etkilerini ve önemini anlatmayı amaçladı. Bu sayede, okuyucularımıza değerli perspektifler sunarak toplumumuzun bilinçlenmesine katkıda bulunduk.

Dijital dönüşüm ve teknolojiyi yakından takip ederek, yeni nesil okuyuculara da ulaşmayı hedefliyoruz. Gazetemizin 74. Yılı, sadece geçmişi kutlamakla kalmıyor, aynı zamanda geleceğe dair bir umut ışığı olmayı sürdürüyor. Bu uzun yolculukta bize eşlik ettiğiniz için teşekkür ederiz, sevgili okuyucularımız. Sizlerle birlikte daha nice başarılara imza atmak için sabırsızlanıyoruz.

Her platformda söylerim, yazmanın inanılmaz güçlü bir tılsımı var diye. Sizdeki enerji adeta kalemden kağıda akıyor. Biliyor musunuz, psikologlar da yazmayı çok fazlasıyla öneriyorlar. Sonra anladım ki, insanı gerçekten iyileştirdiği için terapi olarak kullanıyorlarmış..

Hayatımda en çok önemsediğim şeylerden birisi de; hayata güzel eserler bırakmak. “Söz uçar yazı kalır” demiş büyüklerimiz. Yazdığımız yazılar, kim bilir kimlerin gönlüne dokunuyor..

Yazmanın muazzam bir enerjisi var dostlar. Çevremde büyük küçük herkese tavsiye ediyorum. Geçenlerde bahsetmiştim sizlere; her gece şükür defterime şükürler yazıyorum diye. Ve eklemiştim, hayatımda muazzam değişim dönüşüm oldu diye..

Kalemimiz, kelamımız hep Hakk’ı yazsın Hakk’ı konuşsun inşallah. Bu vesileyle son nefesimize kadar yazmaya devam edeceğiz inşallah..

Bu arada YENİ MERAM ailesine müdâhil olmak ayrıcalıktır, bu anlamda kendimi şanslı hissediyorum. Başta çok değerli okurlarımıza, güler yüzüyle bizi her zaman destekleyen Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Sarıkulak Beyefendi’ye, bilgi birikim donanımından istifade ettiğimiz Genel Müdürümüz Mehmet Hançerli Başkanımıza, bu yeteneğimi fark edip ortaya çıkaran Genel Yayın Yönetmenimiz Muhammet Gümüş Beyefendi’ye, her hafta yazılarımı hassasiyetle süzgeçten geçiren Hülya Toklu Hanımefendi’ye ve emeği geçen tüm ekibimize sonsuz şükran ve kalbî muhabbetlerimle...

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.