Konya
°C
Yeni Meram

DUYGUSAL MAÇI AHMET KAZANDI

DUYGUSAL MAÇI AHMET KAZANDI - YENİ MERAM GAZETESİ - HAKAN MARKUPÇU

A+
A-
18.01.2022 23:37
18.01.2022 23:39
0
857
ABONE OL

Ahmet Çalık'ı kaybetmenin derin acısıyla anlatılması da anlaşılması da inanılmaz derecede büyük zorlukta duygusal bir maça çıktı Konyaspor.
Elim bir trafik kazası sonrası kaybettiğimiz Ahmet Çalık'ın dualarla karanfillerle yad edildiği gözyaşlarının sel olduğu gecede dondurucu soğuya rağmen Konyaspor taraftarları üzerlerine düşen görevi layıkı ile yerine getirdiler..
Dualar, tekbirler, gözyaşları arasında hakemin başlama düdüğü sonrası Konyasporlu futbolcular o manevi hava nedeniyle ilk yarıda çok da istediklerini yapamadılar elbette yine de hırsla mücadele etmeleri takdire şayandı doğrusu.
Hiç kolay değil arkadaşın acı bir şekilde hayatını kaybetmiş, maç öncesi ismi stadı inletmiş, için titreye titreye gözünden yaş döküyorsun sonra maçta koşmaya mücadele etmeye çalışıyorsun..
Böylesi bir havada başlayan maçta da gerçekten iyi bir mücadele sergiledi Konyaspor ilk 45 dakikada karşılıklı ataklar vardı ancak yakalanan pozisyonlarda gol olmayınca devre başladığı gibi sona eriyordu.
İkinci yarıya daha baskılı başlayan ve rakibinin üstüne daha kalabalık giden Konyaspor 49'da aynı saniyelerde desek yeridir iki kez gole çok yaklaştı ancak eski Konyasporlu Alper Uludağ çizgide inanılmaz şekilde golü önlüyordu ancak gelecek golün de habercisiydi bu..
52'de yapılan güzel ortaya çok iyi kafa vurdu Ahmet Hassan kaleciden dönen topu pozisyonu çok iyi takip eden Rahmanovic direk dibinde filelere gönderirken bu gol sonrası yine gözyaşları sel oluyordu, çünkü gol sevinci Ahmet Çalık'ın forması ile tüm kulübe birlikte kutluyordu..
68'de Ahmet Hassan yerini Cikalleshi'ye bıraktı. Konyaspor'un rakip alanda daha fazla top tutması için bu değişikliğe ihtiyacı vardı..
Hakemin de son derece amatör kaldığı pozisyonlar da dikkat çekiciydi doğrusu, verdiği vermediği enteresan kararları ile taraftarların büyük tepkisini çekti..
Konyaspor kalecisi Sehic 82'de çok önemli bir kurtarış yaptı..
Konyaspor Ahmet Çalık için mücadele ettiği maçta Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etmeyi başararak puanını da 42'ye yükseltti.
Böylesi bir gecede dondurucu soğukta içimizi ısıtan sonuç alan futbolculara, tribünlere koşan taraftarlara ne kadar teşekkür edilse azdır.
Maçı Ahmet Çalık kazandı neticede..!

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.