Konya
°C
Yeni Meram

ENTERESAN!

ENTERESAN! - Hakan MARKUPÇU - Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
18.02.2022 23:24
18.02.2022 23:28
0
869
ABONE OL

Konyaspor, uzatmanın da uzatmasında son saniyede penaltı golü ile maçı 4-4 bitirdi, evinde beraberliğe sevindi…
İlhan Palut hocanın kenarda yokluğunda sahada inanılmaz ENTERESAN işler yapılması çok şaşırtıcı oldu. Başta Adil bazı isimler çok ama çok ilginç, çok enteresan maç çıkardı…
Zirve yarışında evinde mutlak galibiyet için sahaya çıkan ancak sezonun belki de en kötü ilk 20 dakikasını çıkaran Konyaspor 1-0 geriye düştüğü maçta çok iyi tepki göstererek ilk yarıyı Amilton ve Rahmanovic'in golleriyle 2-1 galip bitirmeyi başardı.
İlk yarıda dahi öyle enteresan işler yapıldı ki yani belki gol düellosu şeklinde geçen maç, belki seyir zevki açısından inanılmaz zevkliydi çok heyecanlıydı belki ama teknik taktik açıdan da bir o kadar tuhaftı, 8 golün atılması gerçekten de her iki takımdan da bazı oyuncuların inanılmaz enteresan hataları sonucu oluyordu.
Notlarıma bakıyorum doğrusu neyi nasıl yazacağımı şaşırıyorum.
O kadar enteresan işler oldu ki yani anlamak mümkün değildi.
Öyle ki Konyaspor 1-0 geriye düştü akabinde Sehic arka arkaya 2 mutlak golü önledi, sonrasında ilk 20 dakikadaki enteresan durağanlığını üstünden atan adeta silkinip kendine gelen takım, öne de geçti hatta öyle bir pozisyon vardı ki Abdülkerim altıpasın önünde rövaşata yaptı o topa Adil kale direği dibinde zoru başararak enteresan müdahalesi ile golü kaçırdı.
Yani stoperin biri rövaşata yapıyor o topu diğer stoperin çizgi önünde gol yapamıyor daha ne diyelim inanılmazdı.
Maçın 2. yarısına da şok golle başlayan ve yine de ataklarını sürdüren Konyaspor Soner ile yeniden üstün duruma geçti ama dedim ya enteresan işler bir türlü bitmek bilmedi hata üstüne hata yapan isimler yine sahneye çıktı durum yeniden beraberliğe hatta akabinde 3-4'e geldi ama o uzatmanın da uzatmasında son saniyede son atakta bu kez Kasımpaşa hata yaptı. Elle oynama sonucu verilen penaltıyı Cikalleshi ağlara gönderdi maç 4-4'e geldi.
8 golün atıldığı maçta beraberliğe mi sevinsek zirve yarışında evimizde yara aldığımıza mı üzülsek ne yapsak diyenler vardır mutlaka ama neticede şu bir gerçek ki böyle enteresan bir maç kolay kolay unutulmaz.
Olabilecek tüm olumsuzlukların yaşandığı maçta mağlup durumdan son saniyede kurtulmak elbet sevindirici ancak gelecek maçta özellikle de Başakşehir ve akabinde Alanyaspor ile oynanacak zorlu maçlar öncesinde çok düşündürücü.
Bakalım İlhan Palut hoca bu zorlu maçlar öncesi nasıl bir müdahale yapacak hep birlikte bekleyip göreceğiz…

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.