Konya
°C
Yeni Meram
26.06.2024 10:57

Konyaspor’dan çifte transfer

Kadroyu güçlendirmek adına çalışmalarını sürdüren Konyaspor; orta saha Ufuk Akyol ve sol kanat futbolcusu Yusuf Erdoğan ile anlaştı. İki isim de 2’şer yıllık sözleşmeye imza atacak. 10 numara mevkisi için ise Melih İbrahimoğlu ile el sıkışıldı

A+
A-
26.06.2024 10:57
26.06.2024 14:13
1
10760
ABONE OL


*UFUK AKYOL KARTAL OLDU
KONYASPOR, Ufuk Akyol ve Yusuf Erdoğan ile prensip anlaşmasına vardı. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, Antalyaspor ile sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan orta saha Ufuk Akyol ile geride kalan sezonda Adana Demirspor forması giyen sol kanat Yusuf Erdoğan ile prensip anlaşmasına vardı. Alınan bilgiye göre Ufuk Akyol bugün Konya’ya gelerek sağlık kontrolünden geçecek ve evrakların yetişmesi halinde 2 yıllık sözleşmeye imza atacak. Aksi durumda ise Ufuk Akyol ile yarın resmi sözleşme imzalanacak. Almanya doğumlu olan 26 yaşındaki Ufuk Akyol, Stuttgart altyapısından yetişti. 2019-2020 sezonunun başında Fatih Karagümrük'ten 470 bin Euro bonservis bedeli ile Antalyaspor'a transfer olan Akyol, Akdeniz ekibinde 5 yıldır forma giyiyordu. ANTALYASPOR ile sözleşmesi sona eren Ufuk Akyol, geride kalan sezonda 22 Süper Lig ve 2 Türkiye Kupası maçında forma giydi. 

*YUSUF CUMA GÜNÜ KONYA’DA


Konyaspor yönetimi bu transferin ardından kanat transferinde de mutlu sona ulaştı ve Adana Demirspor ile yollarını ayıran Yusuf Erdoğan ile prensip anlaşmasına vardı. 31 yaşındaki sol kanat Yusuf Erdoğan, cuma günü Konya’ya gelecek ve sağlık kontrolleri sonrasında 2 yıllığına kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak. Yusuf Erdoğan, kariyeri boyunca Araklıspor, 1461 Trabzon, Trabzonspor, Bursaspor, Kasımpaşa, Trabzonspor, Adana Demirspor formaları giydi. Süper Lig’de 280 maça çıkan Yusuf Erdoğan bu maçlarda 37 gol atarken, milli takım formasını ise hiç giymedi.

*MELİH İLE PRENSİPTE ANLAŞILDI
KONYASPOR’DA ayrıca 10 numara mevkisine düşünülen Melih İbrahimoğlu transferi için de görüşmelerde sona yaklaşıldı. Alınan bilgiye göre ufak pürüzlerin kaldığı ve futbolcunun kulübü Egnetia ile el sıkışıldığı, son anda pürüz çıkmaması durumunda Melih’in 3 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi. Egnatia Kulübü, Şampiyonlar Ligi 1.Ön Eleme Turunda Banja Luka ile karşılaşacak ve Melih'i bu maçlarda oynatmak istiyor. Konyaspor ise Melih'in maçlara çıkmadan bu hafta içinde Konya'da olmasını istiyor. Konyaspor'un Egnatia ile pürüzleri gidermesi ve Melih'in önümüzdeki günlerde Konya'ya gelmesi bekleniyor. Egnatia formasıyla 2023-2024 sezonunda 26 maça çıkan Avusturya doğumlu gurbetçi oyuncu, 4 kez rakip fileleri havalandırırken, 2 asist yaptı. Avusturya'da Rapid Wien altyapısında yetişen Melih, profesyonel olarak Rapid Viyana, Heracles Almelo, Admira Wacker ve KF Egnatia formalarını giydi.

HABER KAYNAĞI : yenimeram.com.tr (Hüseyin Avni UĞUR)
HABER YORUMLARI
  1. AYHAN Ayhan
    2024-06-26 22:38:39
    PTT birinci lig için kadro yapıyorlar gibi.