Konya
°C
Yeni Meram

Konya’da Kozasını Yırtan Kelebekler

Konya’da Kozasını Yırtan Kelebekler- Medine EKMEKCİ- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
20.11.2021 01:42
19.11.2021 16:44
0
2045
ABONE OL

Ülke gündemine meteor gibi düşen dolar 11 TL'ye ulaştı. “İnsanlar nasıl geçireceğiz?” sorusuna cevap ararken; ekonomi uzmanları; ‘yanlış stratejilerle’ ülkenin bu hale geldiğine ilişkin yorumlar yaptı.
Ankara Keçiören'de bir patlama meydana geldi. Ölenlere Allah'tan rahmet diler, kalanlara da acilen şifalar diliyorum.
Kıymetli dostlar, hayatın çetinliğine rağmen, hayatın zorluğuna rağmen Konya'mız da güzel şeyler de oluyor. Geçenlerde Vali Yardımcısı Mehmet Aydın beyefendinin de katıldı Yaşam Boyu Kariyer Derneği tarafından yürütülen “Kozasını Yırtan Kelebekler” programına iştirak ettik.
Programın ismi o kadar kıymetli ve dikkat çekiciydi ki, merakla koşa koşa gittim. Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan tutunda şehit ve gazilerin çocuklarına varıncaya kadar özel çocukların, gönüllerine dokunmak, yüreklerine bir nebze serpildiğini görmek inanılmaz bir duyguydu.
Dernek Başkanı Doç. Dr. Abdurrahman DİNÇ; “Pandemi döneminde 6 aydır devam eden projede dezavantajlı 60 gencimizin yüreklerine dokunmaya bir farkındalık yaratmaya çalıştık. 15-24 yaş aralığındaki gençlerimize koçluk hizmetleri, hızlı okuma, diksiyon, hafıza teknikleri gibi eğitimlerle bilişsel, akademik ve kişisel gelişimlerine katkı sağladık. Ebru ve hat sanatı, okçuluk ve masa tenisi, atölye çalışmaları gibi sanatsal ve sportif faaliyetler, teknik geziler, Konya Şehit ve Gaziler Derneği ziyaretiyle gençlere milli ve manevi yönden de bilinçlenmelerine katkı sağladık.” diyen DİNÇ sözlerini şöyle tamamladı; “projeye desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığı ile tüm proje paydaşlarına, proje ekibinde yer alan tüm eğitmen kadrosuna ayrı ayrı teşekkür ediyorum, çok güzel eğitimler alarak kozasını yırtan kelebeklerimizi tebrik ediyorum ve projenin kelebek etkisi yaparak daha geniş kitlelere ulaşacağına inanıyorum” dedi.
Kardelen misali gençlerimizi dert edinen bu yolda yüreğini ortaya koyan herkesi kutluyorum.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.