Konya
°C
Yeni Meram

Konyaspor moral depoladı

Konyaspor moral depoladı- Hakan MARKUPÇU- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
24.10.2021 12:32
24.10.2021 12:33
0
1775
ABONE OL



Konyaspor sezonun 10. maçında evinde Kayserispor karşısında galibiyet amacıyla çıktığı maçta 3 puana oldukça rahat uzanarak zorlu Fenerbahçe maçı öncesi moral depoladı.
Güzel oynayan özgüveni çok üst seviyedeki Konyaspor, baskılı başladığı maçta 8. dakikada Serdar Gürler'in güzel kafa golüyle 1-0 öne geçti.
Gol kadar, atak organizasyonundaki başarı ve kısacası hazırlanışı da çok güzeldi doğrusu.
Yeni dizayn yatay çizgili forması ile sahaya çıkan Konyaspor seyircilerine harika bir gol seyrettirdi…
Galibiyet golüne erken kavuşan Konyaspor daha sonra oyunu kontrolü altında tutsa da genelde rolantiye almayı tercih etti ilk yarıda.
Oluşan nadir Kayserispor tehlikelerinden birisinde kaleci Sehic iyi refleks göstererek ayaklarıyla golü önlerken, Bütüci'nin harika şutunda bir topu da direkten dönen Konyaspor ilk yarının son dakikasında Amir'in sert şutuyla bir gol daha buldu ve soyunma odasına 2-0 ile girmeyi başardı.
İkinci yarının başlarında Sehic adeta 90'a giden bir şutu da köşeden kornere çelmeyi başardı.
Sahada ne istediğini çok iyi bilen oyunculardan kurulu Konyaspor doğrusu çok fazla top göstermediği rakibi karşısında farka da gidebilirdi ama bazı oyuncuların basit top kayıpları bunu engelledi ne yazık ki.
Özellikle takım halinde çok diri görünen ve rakibine bu üstünlüğünü kabul ettiren bir oyun sergileyen Konyaspor böylece evinde 3. galibiyete oldukça rahat uzandı.
Bir önceki maçta deplasmanda Galatasaray karşısında adeta tek kale oynamasına rağmen namağlup unvanını yitirerek taraftarlarını üzen Konyaspor, Kayserispor engelini rahatça 3 puanla aşarak haftaya 30 Ekim Cumartesi akşam 19.00'da oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi moral depolamış oldu.
Teknik Direktör İlhan Palut'un maç sonu sevgi gösterilerine mashar olması da takımın el ele tribünlere gitmesi de akşamın keyif veren görüntüleriydi doğrusu…
--------------------------------------------

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.