Konya
°C
Yeni Meram
20.09.2024 00:58

KONYASPOR, TAKTİK DENİYOR!

Konyaspor bugün yapacağı antrenmanla zorlu Sivasspor mücadelesinin hazırlıklarına nokta koyacak. Yeşil-beyazlılar, taraftarının desteğiyle kazanarak bu sezon iç sahadaki ilk galibiyetini almak ve çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor

A+
A-
20.09.2024 00:58
19.09.2024 15:00
0
39
ABONE OL


TÜMOSAN Konyaspor, iç sahada oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını tamamlıyor. Süper Lig’in 6. haftasında evinde zorlu bir maça çıkacak olan yeşil-beyazlılar, salı gününden bu yana devam ettirdiği Sivasspor müsabakasının hazırlıklarına devam ediyor. Salı günü çift idman yapan yeşil-beyazlı temsilcimiz, önceki günü tek antrenmanla değerlendirdi. Anadolu Kartalı, Teknik Direktör Ali Çamdalı yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve yaklaşık 1,5 saat süren bir çalışma gerçekleştirdi. Kayacık Tesisleri’nde basına kapalı yapılan idmanda taktik çalışmalar yapıldığı öğrenildi. Konyasporlu yöneticilerin de antrenmanları yakından takip ettiği ifade edildi. Morallerin yerinde olduğu Konyaspor’da dün de tek çalışma yapıldı. Temsilcimiz bugünkü çalışmayla hazırlıklarına nokta koyacak ve ardından kampa girerek maç saatini bekleyecek.

KONYASPOR Teknik Direktörü Ali Çamdalı, idmanların yanı sıra futbolcularla sık sık toplantı yaparak maçın önemini anlatıyor. Ligdeki galibiyet özlemine Samsun deplasmanında son veren yeşil-beyazlılar, evinde bu kez hata yapmamak ve bu sezonki ilk iç saha galibiyetini elde etmek istiyor. Bu doğrultuda Konyasporlu yöneticiler, taraftara çağrıda bulunarak destek istiyorlar. Öte yandan maçın hakemi de açıklandı. İki takım için de büyük önem taşıyan müsabakayı Trabzon bölgesi hakemi Yasin Kol yönetecek. Konyaspor, hakem Yasin Kol’un yönettiği maçlarda sadece 1 beraberlik aldı ve 5 kez kazandı. Öte yandan Konyaspor’un başarılı stoperi Adil Demirbağ, ilk 5 haftada 2 asist yaptı ve yeşil-beyazlı takımdaki kariyerinde ilkleri yaşadı.

KONYASPOR'UN 2020-2021 sezonu başında Adana Demirspor'dan kadrosuna kattığı Adil Demirbağ, kariyerinin en skorer dönemlerini yaşıyor. 26 yaşındaki stoper, bu sezonla skorer bir kimliğe büründü. Geride kalan 4 sezonda toplamda çıktığı 113 karşılaşmada gol veya asist katkısı yapamayan Adil, bu sezon çıktığı 5 maçta 2 asist yaptı. Kasımpaşa deplasmanında Danijel Aleksic'in golünde asisti yapan Adil, son oynanan Samsunspor maçında da Pedrinho'nun golünde asisti yapan isim oldu. Adil, güncel asist krallığında 3'er asistli Ahmed Kutucu ve Jakub Kaluzinski'yi takibini sürdürüyor. Duran toplarda ileri çıkarak gol arayan Adil Demirbağ, Konyaspor formasıyla ilk golünü de atmayı hedefliyor. Başarılı savunma oyuncusu, Samsunspor maçında gösterdiği performans ile Süper Lig’de haftanın 11'ine girdi. 

HABER KAYNAĞI : yenimeram.com.tr (Hüseyin Avni UĞUR)
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.