Konya
°C
Yeni Meram
20.09.2024 00:24

YAVRU KARTAL’IN GÖZÜ GALİBİYETTE

1922 Konyaspor, 3. hafta maçında 22 Eylül Pazar günü sahasında oynayacağı Pazarspor maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. İlk 2 maçta 4 puan toplayan yeşil-beyazlı temsilcimiz, Pazarspor’u da devirerek çıkışını sürdürmeyi hedefliyor

A+
A-
20.09.2024 00:24
19.09.2024 13:25
0
121
ABONE OL


TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, 3. hafta maçında 22 Eylül Pazar günü sahasında oynayacağı Pazarspor maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, Saraçoğlu Tesislerinde Teknik Direktör İsmail Aksu yönetiminde günde tek antrenman gerçekleştiriyor. Yavru Kartal dünü de tek idmanla değerlendirirken, bugün yapacağı idmanda zorlu maçın taktiğini deneyecek. 1922 Konyaspor hazırlıklarını cumartesi günü tamamlayacak ve maç saatini bekleyecek. Sezona iyi başlayan ve 2 maçta 4 puan toplayan Yavru Kartal, pazar günü taraftarının da desteğiyle Rize ekibini mağlup ederek çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

1922 KONYASPOR, oynadığı 2 maçta 3 gol atarken, kalesinde de 1 gol gördü. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak Pazarspor’u mağlup etmek ve puanını 7’ye çıkarmanın hesabını yapıyor. Rize ekibi, ligde ilk 2 maçtan beraberlikle ayrıldı. Pazarspor, sezonun ilk galibiyetini almak adına Konya’da sahaya çıkacak. Yavru Kartal’ın Teknik Direktörü İsmail Aksu da zorlu bir grupta yer aldıklarını kaydederek, her haftanın kendileri adına final değerinde olduğunu vurguladı. Takımın sezon başı performansından memnun olduğunu kaydeden genç teknik adam, özellikle iç sahada kazanmanın önemine vurgu yaptı. Yavru Kartal’da yönetimin de ödeme konusunda takıma verdiği sözleri tuttuğu, ilk haftada alınan Karabük İdmanyurdu galibiyetinin priminin ödendiği öğrenildi.

LİGDE üçüncü haftanın hakemleri de açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre 1922 Konyaspor-Pazarspor mücadelesini Zonguldak bölgesi hakemi Eren Gökmen yönetecek. Gökmen’in yardımcılığını Mehmet Öcal ve Batuhan Topçu yapacak. Öte yandan ligin isim sponsoru nesine.com oldu. Sponsorluk anlaşması çerçevesinde Nesine, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'in isim sponsorluğunu da üstlenerek Türk futbolunun gelişimine katkı sağlayacak. 2. Lig ve 3. Lig'deki grup müsabakaları da bu haftadan itibaren "Nesine 2. Lig" ve "Nesine 3. Lig" adı altında ve logolarıyla oynanacak.

HABER KAYNAĞI : yenimeram.com.tr (Hüseyin Avni UĞUR)
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.