Konya
°C
Yeni Meram

74 yıllık gazete YENİ MERAM

74 yıllık gazete YENİ MERAM- Adnan YILDIRIM- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
28.08.2023 08:55
28.08.2023 08:57
2
14708
ABONE OL

Konya basının en eski gazetelerinden olan Yeni Meram basındaki yerini koruyarak ve geliştirerek 74. yaşına girmiş bulunuyor. Dile kolay, bir gazete için basın sektöründe 74 yıldır hizmet verebilmek çok kolay bir uğraş değil.
Hele ki internet çağında olduğumuz ve sosyal medyanın bu kadar yoğun bir şekilde kullanıldığı çağımızda yazılı basının can çekişti dönemimizde 74 yıldır ayakta kalabilmek büyük bir uğraş ve emek işi.
74 yıldır nitelikli habercilik, nitelikli yayıncılık, nitelikli spor, kültür, sanat, siyaset ve bir çok alanda yayın hayatına devam eden Yeni Meram dik duruşundan, basın yayın ahlak ve ilkelerinden taviz vermeden siz değerli okuyucularının huzuruna çıkmaya devam ediyor.
74 yıldır ayakta kalan Yeni Meram, basın sektörü içinde adeta bir okul görevi görmüş kimler gelmiş kimler geçmemiştir…
Konya basınında geçmişinde herkesin mutlaka yolunun bir kere düştüğü Yeni Meram, ulu bir çınar gibi gücünü milletinden alarak yoluna emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.
74 yıldır hem Konya gündemi, hem ülke gündemi, hem de dünya gündemine ilişkin bütün gelişmeleri okuyucusuna ulaştırmak için nitelikli ve doğru haber anlayışından taviz vermiyor.
Yeni Meram gazetesi okuyucusundan aldığı güçle, milletinin ve devletinin hizmetinde, basın ahlak ilkeleri çerçevesinde, Konya’nın ve Konyalının hizmetinde en doğru ve en nitelikli habercilik düsturuyla yoluna devam ediyor.
Daha nice yıllara inşallah….

HABER YORUMLARI
  1. Lütfi Ayhan
    2024-04-24 07:24:16
    "...Yeni Meram gazetesi okuyucusundan aldığı güçle, milletinin ve devletinin hizmetinde, basın ahlak ilkeleri çerçevesinde, Konya’nın ve Konyalının hizmetinde en doğru ve en nitelikli habercilik düsturuyla yoluna devam ediyor. Daha nice yıllara İnşallah" Zamana iz bırakmak, haktan ve adaletten ayrılmamak dilek ve temennisi ile