Konya
°C
Yeni Meram

FETÖ ELE BAŞI FETULLAH GÜLEN ÖLDÜ

FETÖ ELE BAŞI FETULLAH GÜLEN ÖLDÜ-Mustafa Kaplan- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
24.10.2024 00:00
24.10.2024 11:34
0
99
ABONE OL

Ülkemiz irili ufaklı çok sayıda terör örgütü ile mücadele ediyor. Bunların en önemli ve büyükleri PKK/PYD ve FETÖ’dür. 1977 yılında kurulan PKK 1984 yılında Eruh’ta ilk terör eylemini yaptı. Faaliyetlerinde inişli çıkışlı süreçler yaşansa da 40 yıldır terörüne devam ediyor.1999 yılında elebaşısı Öcalan yakalanıp ülkemize getirildi yargılanıp ömür boyu hapse mahkum oldu. İmralı adasında yatıyor. Bu örgütün gayesi ülkemizi bölüp Doğu ve Güneydoğu Bölgelerini ayırıp, önce Kürdistan sonrasında da Büyük İsrail’e dahil etmek. PKK bugüne kadar ülkemize bir buçuk milyar dolar paraya ve 40 bine yakın cana mal oldu. Ancak kahraman ordumuz ve güvenlik güçlerimizin başarılı mücadelesi sonucu içte sadece 50 teröristin kaldığı söyleniyor. Dışta ise mücadele devam ediyor. Bu örgütü ABD kurdu, İsrail, ABD ve AB ülkeleri bizzat silah ve para, lojistik desteği sağlıyor.İran ve Rusya ise sessiz kalıyor ama  el altından da destekliyor. Şu anda bu terör örgütünün yönetim merkezi Kandil ABD, İran ve İsrail kontrolündedir.

         Devrin Firavunu Gülen, medrese öğrencisi iken hocasını M. Kemal’e hakaret etti diye karakola şikayet etmiş. Bu şikayet yargıya taşınıp hoca ceza almış. Bu olayı haber alan, CİA kontrolünde olduğu iddia edilen, MİT öğrenince Fetullah keşfedilip 17 yaşına gelince yaşı büyütülüp Diyanet İşleri Başkanlığında vaiz yapılır. Fetullah’ın bu yükselişine Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Yaşar Tunagör, MİT Müsteşarı Korgeneral Musa Öğün ve CHP genel sekreteri Kasım Gülek’in katkıları büyüktür. Bu kişilerin Mason olduğu iddia edilir. Fetullah’ın da Mason yapıldığı söylenir. Kendisi İzmir Kestane pazarı camiine atanır. İşte FETÖ örgütünün temelleri burada atılır.

55-60 sene içinde o kadar güçlenmiş ki devlet içinde devlet oldu. Yargı, ordu, emniyet başta olmak üzere devletin her kurumuna sızmış. İslam görünüp İslam dışı faaliyetlere imza attı. Dinler arası diyalog, imtihan soruları çalmak, adam kayırmak, hayır adına para toplayıp hayır dışı işlerde kullanmak, ülkemizdeki ihtilallere destek olmak, ülkedeki İslami kurumlara karşı olmak  vs. başta ihtilalciler olmak üzere ülkemizdeki    Erbakan dışında tüm siyasilerden destek gördü. 2013‘e kadar -Erdoğan iktidarını Batı’ya karşı güçlendirinceye kadar- hiç sevmese de Fetullah ile iyi geçinmek zorundaydı. Ondan sonra ipler koptu. Esasen, 1999’da ABD onu ülkesine götürmüştü. Örgütünü oradan yönetiyordu. Gezi olayları, MİT tırları olayı, yargı darbesi gibi bir sürü provokasyonlar yaptı. 15 Temmuz 2016’da orduda bulunan elemanları ile ihtilal girişiminde bulundu. Erdoğan halkını sokağa, meydanlara çağırdı. Halk çağrıya uydu. Darbe girişimini önledi. Devletimizde kurumlardaki tespit ettiği FETÖ mensuplarını ayıkladı. Ülkemiz büyük bir badireden kurtuldu. Yoksa Kesnizani Tarikatının Irak’ı ABD’ye teslim ettiği gibi FETÖ’de ülkemizi ABD’ye teslim edecekti. Şimdi Fetullah öldü. Ama FETÖ devam edecek. Mücadele devam ediyor, edilmelidir. Bu örgütler devamlı mücadele ister.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.