Konya
°C
Yeni Meram

Milli maç arasından sonra Samsun maçı ile lige döneceğiz

Milli maç arasından sonra Samsun maçı ile lige döneceğiz- Abdullah LEBLEBİCİ- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
12.09.2024 00:29
11.09.2024 12:35
0
1709
ABONE OL


Uluslar B Ligi mücadeleleri kapsamında karşılaştığımız Galler ile 0-0 berabere kalırken, 9 Eylül gibi anlamlı bir günde İzlanda’yı bireysel yeteneklerimiz sayesinde 3-1 yenerek averajla Ekim ayındaki maçlara kadar lideriz. Galler maçında eleştirilen Montella, İzlanda karşısında yine göklere çıkartıldı. Bir daha görüşümü dile getireyim. Montella ile olmaz.
9 Eylül İzmir’in kurtuluş gününde İzlanda’ya yenilseydik oyuncular da topa tutulacaktı. Bunun bilincinde olan oyuncularımız Montella’ya rağmen yeteneklerini ön plana çıkardılar ve sahadan 3-1 gibi net bir skorla ayrıldılar. Montella hariç oyuncularımızı tebrik ediyorum. Hepsinin ayaklarına sağlık. Mili maç arasında ligimizde transferler olduğu gibi teknik direktör değişikliği de oldu. Trabzon’da Abdullah Avcı gitti, yerine Şenol Güneş geldi. Avcı getirildiği zaman da yazmıştım. Avcı ile Trabzon başarılı olamaz yakında gönderilir diye. Görüşüme katılmayanlar oldu. Saygı duyuyorum ama sonuçta Avcı gitti. Şimdi Şenol Güneş geldi.
Trabzonspor’lu arkadaşlarımız yanlış anlamasın. Şenol Güneş de başarılı olamayacak.
“Eskiye rağbet olsa, bit pazarına nur yağardı” diye güzel bir atasözümüz var.
Trabzon genç ve yetenekli bir teknik direktör ile anlaşsa başarılı olurdu. Mesleğinde zirveyi görmüş, büyük başarılara imza atmış Şenol Güneş’in kendisini ispata ihtiyacı yok ki. Bu sebeple kendini takıma çok şey veremeyecek, sonra da bırakıp gidecek. Her neyse bu Trabzon camiasının işi.
Malum transfer dönemi 13 Eylül günü sona erecek. Milli arada Konyaspor önemli transferler yaptı. Savunma hattı için Az Alkmaarlı Riechedly Bazoer ile anlaştı. Hollandalı futbolcuyla 2 yıllık anlaşma sağladı. Orta saha takviyesi için Senegal asıllı Fransız sol kanat oyuncusu Hamidou Keyta ile sözleşme imzalandığı açıklandı. Önceki transferler ile nerede ise sıfırdan yeni bir takım kuruldu.
Bodrum ve Kayseri maçlarında istenilen sonuçlar alınamadık. Taraftar ve basının önemli bir kısmı sorumlu olarak Ali Çamdalı’yı işaret etmesine rağmen, edindiğim intiba yönetimin Çamdalı’ya sahip çıktığı yönünde.
Tek beklentim var, korkulu rüya görmeden ligi tamamlamak. Bakalım artık bekleyip göreceğiz.
Cumartesi günü oynanacak maçlar ile lige kaldığımız yerden devam edeceğiz. Rakip Samsun, zor bir deplasman. Takıma başarılar diliyorum…

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.