Konya
°C
Yeni Meram

Milliler TFF’nin başındaki adam ve Montella’ya rağmen son 16’da

Milliler TFF’nin başındaki adam ve Montella’ya rağmen son 16’da- Abdullah LEBLEBİCİ- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
01.07.2024 00:11
30.06.2024 14:17
0
270
ABONE OL

Yazımın başlığını okuyan bir kısım yorumcu hemen diyecek. Kardeşim daha ne istiyorsun, takım son 16’ya kalmadı mı? Evet takım son 16 turuna kaldı, ancak milyonlar dokuz doğurdu. Grup maçlarına kısa bir göz atarsak, Gürcistan karşısında şanslı olduğumuz için galip geldik. Portekiz karşısında birkaç oyuncuya piyasa yaptırmak için yanlış kadro seçimi sonucu sahada hiç varlık gösteremeden 3-0 yenildik. Üstelik Portekiz ve Avrupa basının da alay konusu olduk. Gruptaki son maçımızda ise Çekya karşısına kadro seçimini biraz daha doğru yaparak çıktık. Öne de geçtik bir golü önlemesine rağmen Mert’in bir hatası ile beraberlik golünü yedik. Sonra da başladık averaj hesapları yapmaya. 90 artı 2. dakikada galibiyet golünü bulabildik ve derin bir nefes aldık. Katılan, katılmayan olur, saygı duyarım ama Türkiye Futbol Federasyonunun başındaki adam, davranışlarıyla, attığı yanlış adımlarla futbolumuzu ve futbolcumuzu yeterince ayrıştırdı, kutuplaştırdı.
Sezon içindeki maçlarda kazanan da eleştirdi kaybeden de. Neler yaşadık neler, hakem dövüldü, takım sahadan çekildi. Arabistan’da rezil olduk vesaire vesaire vesaire. Bütün bunlara rağmen ısrarla koltuğunda oturmaya devam etti.
Gelelim Milli takıma…
Aynı şahıs, Milli Takımdaki sevgi ve saygı ortamının, dahası duygu birlikteliğinin dağılması için elinden geleni yaptı, yapmaya da devam ediyor. Kimse kendisine güvenmiyor. Mehmet Büyükekşi’ye yeter demenin zamanı geldi de geçti. Genç ve kırılgan bir takıma sahibiz. Duygusal anlamda çok kısa sürede morali alt üst olan oyunculardan kurulu. İşin özü, duyguları ile oynayan ve sadece duyguları ile başarılı olan bir takıma sahibiz. Çekya maçında oyuncularımız Montella’ya rağmen sergiledikleri karakter ve duyguları ile maçı kazandılar.
TFF’nin başındaki adam ve Montella’nın moral ve duyguları ile oynayan Milli takımın arkasında duramayacaklarını, sahip çıkamayacaklarını gördük.
Açıkça eleştiriyorum, Büyükekşi ve Montella ile bu iş gitmez. Umarım, salı günü akşam hazırlık maçında varlık gösteremediğimiz Avusturya karşısında takımın morali yerinde olur ve iyi bir sonuç alırız. “Millileri TFF’nin başındaki adam ve Montella’ya rağmen son onaltıda” olduğu için tebrik ediyorum.
3 MAÇ 16 SARI KART
EURO 2024 Grup Aşaması Milli Takımımız, turnuvanın en fazla kart gören takımı oldu! 3 maç 16 sarı kart. Biz Millet olarak centilmeniz. A Milliler’e ne oldu da 3 maçta 16 sarı kart gördü?

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.