Konya
°C
Yeni Meram

TKDK On Birinci Başvuru Çağrı İlanına çıkmıştır

TKDK On Birinci Başvuru Çağrı İlanına çıkmıştır- Tülin KALIN AYSAN- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
19.01.2022 01:10
18.01.2022 16:11
0
1877
ABONE OL


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu IPARD II Programı On Birinci Başvuru Çağrı İlanına 14 Ocak 2022 tarihinde çıkmıştır. “Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme” tedbiri kapsamında başvurular kabul edilecektir. Program Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilmektedir. Program çerçevesinde gerçekleşmiş yatırımlar için geri ödemesiz olarak kullandırılacaktır.

BAŞVURU kapsamındaki illerimiz ise;
Destek Almak Amacıyla Başvuruların Yapılacağı ve Yatırımın Uygulanacağı İllerimiz Afyonkarahisar Ağrı Aksaray Amasya Ankara Ardahan Aydın Balıkesir Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Elazığ Erzincan Erzurum Giresun Hatay Isparta Kahramanmaraş Karaman Kars Kastamonu KONYA Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muş Nevşehir Ordu Samsun Sivas Şanlıurfa Tokat Trabzon Uşak Van Yozgat olarak ilan edilmiştir.
DESTEKLENECEK TEDBİRLER VE DESTEK BÜTÇESİ “Başvuru Çağrı İlanı” kapsamında “Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme” tedbiri kapsamında başvurular kabul edilecektir. Desteklenecek sektörler, destek oranı ve destek bütçesi ise Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu IPARD II Programı On Birinci Başvuru Çağrı İlanına göre tedbir adı, sektör kodu, sektör adı, destek oranı toplam destek bütçesi AVRO olarak başvuru sahiplerinin bilgisine sunarım. Önemli olan başvuru yapmaktan ziyade başvuru yaptığımız sektörde SÜRDÜRÜLEBİLİR olmaktır , amacına uygun başvuru sahiplerinin başvuru yapması dileğimle tüm yatırımcılara hayırlı olsun...

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.