Konya
°C
Yeni Meram

Şer odağı Vatikan… Papazlar çocuklara taciz ve tecavüz ediyorlar

Şer odağı Vatikan… Papazlar çocuklara taciz ve tecavüz ediyorlar- Mustafa KAPLAN- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
10.06.2021 01:20
09.06.2021 13:23
0
2069
ABONE OL

Vatikan… İtalya’da küçük bir din devleti… Başındaki Papa da hem Hıristiyan dininin Katolik mezhebinin lideri hem de Vatikan devletinin başkanıdır. Bu devletin yaklaşık 1000 kişilik nüfusu var. Ancak dünyanın en zengin devletlerinden biridir. Özellikle de gayrimenkul ve hisse senetleri zengindir. Dünyadaki büyük şirketlerin çoğunun önemli miktar hissesi bu devlete aittir.

Hiç kimsenin dinini ve mezhebini sorgulamaya hakkımız yoktur. Herkes inandığı gibi yaşar. Bu nedenle Katolik mezhebi şöyledir, böyledir diyemeyiz. Ben Müslümanım. Benim dinim en son ve en mükemmel dindir. Çünkü inandığım kitap Kuran’da, Allah CC ” İnnet dini indellahi İslam” diyor. Yani Allah katında din İslam’dır, buyuruyor. İslam inancı böyle… İslam’da ruhbanlık yani din adamları sınıfı yoktur. İslam din adamları diğer Müslümanlardan üstün değildir. Üstünlük takva iledir. Ancak Hıristiyanlıkta vardır. En çokta Katolik Mezhebi buna imkan verir. Teslis ( üç Allah) inancını en katı bu mezhep uygular. Hıristiyan inancında en katı mezheptir.

Bu nedenledir ki Katolik mezhebi ruhbanların elindedir. Tarihi süreçte İslam ile en çok mücadele eden mezhepte budur. Haçlı seferlerini organize eden de bu mezhebin din adamlarıdır. İstanbul’un fethinde Fatih’e Ortodoks mezhebine olan kinlerinden dolayı yardımcı olsalar da tarihi süreçte Osmanlı ile de amansız mücadele etmiştir. Hemen söyleyelim ki Papalar büyük bir İslam düşmanıdır.

Vatikan ve papalık Müslümanları bölmek için sürekli fırsat kollamıştır. Sunni İslam karşısında devamlı Şii İslam’ı desteklemiştir. Çaldıran Savaşı'nda Yavuz’un karşısında İran şahı Şah İsmail’in en büyük destekçisi Papalıktır.

Bu mezhepteki din adamları evlenemezler. Yurt, yuva, aile hayatı kuramazlar. Bu hal, büyük bir ahlaki çöküntü yaratmaktadır. Bir insanın en fıtrati ihtiyacı olan cinselliği yaşayamayan Katolik din adamlarının çoğunluğunun cinsel sapkınlıklar yaşadığı da bilinmektedir. Özellikle bir papazın geçmişte iki bin küçük çocuğa cinsel taciz ve tecavüzde bulunduğu iddiası ve Katolik din adamları ile ilgili bu konulu davaların açıldığı bilinmektedir.

Ayrıca Vatikan ve Papalığın, Türkiye’yi çökertmek için hem psikolojik hem de maddi anlamda mücadele ettiği, bunun içinde milyar dolarlar harcadığı bilinir. Bu konuda en büyük ortağı da malum katil devlet İsrail ve siyonizmdir.

Terörist ele başının yakalanmadan önce, Papalığa mektup yazarak “bu Türkler, biz Kürtleri kesiyorlar, soykırım yapıyorlar bize yardım edin ” diye şikayet ettiği bilinir. PKK’nın önemli finansörleri arasında Papalıkta vardır. Bilinmelidir ki Vatikan’da İsrail gibi şer odağıdır. İnsanlığın baş belasıdırlar.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.