Konya
°C
Yeni Meram

TOPLU VURURSA SİNELER, TOP SİNDİREMEZ

TOPLU VURURSA SİNELER, TOP SİNDİREMEZ- Mustafa KAPLAN- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
20.04.2023 01:11
19.04.2023 12:12
0
1880
ABONE OL

İkinci Viyana kuşatması Kırım Tatar kuvvetlerinin ihaneti ve devrin Papasının haçlı kutsal ittifakı kurması sonucu başarısız olmuştur. 1699 yılında şartları Osmanlı için çok ağır olan Karlofça Anlaşması imzalanmış, bu anlaşma ile başta Macaristan coğrafyası olmak üzere çok toprak kaybedilmiştir. İş toprak kaybı ile kalmamış Osmanlı tarihinde ilk defa Haçlılar karşısında yenilmiş olup, onun yenilmezlik psikolojisi de yok olmuştur. Haçlılara güven gelmiş, bundan sonra sürekli Osmanlılarla olan sorunlarında hep birlikte hareket etmişlerdir. Esas gayesi Osmanlıyı parçalamak olan 1.Dünya Savaşında da aynı güçler beraber olmuşlar ve sonuçta Osmanlıyı dağıtmışlardır. On bir yıl savaştıktan sonra, ülkemizi kurtarabildik. O zaman bu güçlerin lideri İngiltere idi. Bugün de ABD... Ülkemizi seksen yıl oyalayıp sömürdükten sonra son yirmi yıldır her yönde yaptığı gelişmeyi hazmedemiyor.
Geçmişte olduğu gibi şimdi de istiyorlar ki biz onların emrinden çıkmayalım. Bağımsız politikalar izlemeyelim. Uydu olalım. Ama biz imparatorluk bakiyesi güçlü bir ülkeyiz. Halkımızda sanıldığının aksine çok çalışkandır. Başında güçlü liderler olduğunda her zaman başarılı olmuştur. Osmanlıda da Cumhuriyette de öyle olmuştur. Milli mücadelede M. Kemal şimdi de Recep Tayyip Erdoğan... Milletimizin bu hasletini Haçlılar da biliyorlar. Onun içinde Cumhurbaşkanımızı istemiyorlar. Hedef tahtasına koydular. Onlar ve içerideki uzantıları adları kimlikleri bizden, asılları yabancı özleri bizden olmayan uşaklar, maşalar her yönden saldırıyorlar. ABD açık açık davranışları ile düşmanlığını gösteriyor. Ukrayna’yı Rusya’ya bela ettikleri gibi Yunanistan’ı da bize bela edecekler. Doğumuzda Ermenistan, güneyimizde PKK, PYD terör örgütlerini açık açık destekliyorlar. Güney Kıbrıs’a silah yığıyorlar. Ambargoyu kaldırdılar. Başta ABD ve Fransa çevremiz ülkelerinde askeri üsler kuruyorlar. Terör elebaşlarını saraylarda ağırlıyorlar. Madalyalar verip destek açıklamalarında bulunuyorlar. Ümitlerini 14 Mayıs seçimlerine bağladılar. Seçimde Millet ittifakını desteklediklerini gizlemiyorlar.
Millet ittifakı da PKK VE FETÖ terör örgütleri ile gaye birliği içinde olduğunu gizlese de terör örgütü elebaşları Kılıçdaroğlu’nu desteklediklerini açıklıyorlar. Kılıçdaroğlu hapisteki örgüt liderlerini terör elebaşlarını ve mensuplarını serbest bırakacağını, kamudan atılan elamanlarında tekrar kamuya alınacağını belirtiyor. Hiçbir planı programı olmayan yamalı bohça gibi olan Millet ittifakının halka verdiği vaat bu… Yani terörizme destek... Millet ittifakı kazanırsa, ülkemizin geleceği çok karanlık bölünmesi muhakkaktır. O zaman Haçlıların işi iş… Bölünmüş, küçülmüş bir Türkiye onlar için rakip ve tehlike değil, o zaman sömürge olacak. Yüz yıl önce ABD başkanı Wilson’un Anadolu’yu bölme planı ve haritası gerçekleşmiş olacak. Elbette vatanımızın bütünlüğünü savunan bizler de itiraz edeceğiz. O zaman da kanlı bir iç savaş çıkacak. Onlar galip gelirse biz Müslüman’ları Anadolu’da bırakırlar mı? Sanmıyorum. Öyle bir durumda çok değil kırk-elli yıl içinde Suriyeliler gibi bizi de peyder pey sürecekler, asimile edecekler. Bizim gidecek başka vatanımız, yurdumuz da yok. Nereye gideriz? Neslimiz ne yapar? Cumhur ittifakı kazanırsa da 15 Temmuz 2016’da başaramadıklarını, başarmak için ülkemizi işgal etmek isteyecekler. Bu defa içeride iç savaş çıkaracaklar. Bir NATO ülkesinde çıkan karmaşayı önleme bahanesi ile ülkemize girecekler. Bunun için askeri ve teknik tüm hazırlıklarını yaptılar. Elbette bizde vatan, millet, bayrak, din neslim diyenler de boş durmuyoruz, oturmayacağız. Elbette 15 Temmuz’da olduğu gibi elimizde ne bulursak onunla, bulamazsak tanka uçağa çıplak ellerimizle karşı duracağız. Ordumuzun içindeki milli unsurlarda elbette bizimle beraber olacaktır. Yani yeniden milli bir mücadele daha yapabiliriz. Vatan sevgisi imandandır. Ya oluruz ya ölürüz. Esir köle olamayız. Biz MÜSLÜMANIZ LA GALİBE İLLALLAH… Galip ancak Allah’tır. Zafer inananlarındır. Bir ve beraber olalım. Müslümanlar kardeştir. UNUTMAYALIM, toplu vurursa sineler top sindiremez. Safları sıklaştıralım.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.