Konya
°C
Yeni Meram

TRABZON'UN KALKANI METE KALKAVAN VAR

TRABZON'UN KALKANI METE KALKAVAN VAR- Hakan MARKUPÇU- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
13.02.2022 23:55
13.02.2022 23:56
0
2869
ABONE OL


Konyaspor, Ahmet Çalık Sezonu 25. haftası zorlu deplasman mücadelesinde Trabzonspor'a mağlup oldu ama rakibinden çok maçın hakemi Mete Kalkavan ön plana çıktı ve adeta Trabzon'un önünde bir kalkan oldu.
Zorlu maçta Visca attığı 2 gol ile yıldızlaşırken Konyaspor Cikalleshi ile golü bulsa da sahadan mağlup ayrıldı..
Maça son derece sakin ve kendinden emin futbol oynayarak başlayan Konyaspor, rakibini abartılı takip ederek yerini boşaltan Adil'in orta sahada yaptığı hata ile topa müdahale edememesinin cezasını kalesinde gol olarak gördü.
Bu dakikaya kadar iyi savunan Konyaspor mağlup duruma düşerken sonrasında ise hakemin de sürekli takdir haklarını rakipten yana kullanması sonucu etkili pozisyon üretemedi, hatta rakip ceza sahasına giremediği gibi ilk kez bir maçta ilk yarıyı şut dahi atamadan tamamladı.
İkinci yarıya daha istekli başlayan Konyaspor Mete Kalkavan ile de mücadelesini sürdürdü bir yandan ancak oyuncu değişiklikleriyle birlikte daha çok topa sahip olmaya başladığı dakikalarda bu kez Nwakame ceza sahamız içerisinde inanılmaz işlere imza atarak günün adamı Visca'ya 2. golü attırdı.
Bir anda 2-0 geriye düşen Konyaspor aradığı gole Cikalleshi'nin harika vuruşu ile kavuşurken beraberlik için yüklendiği son dakikalarda başka gol atamayınca sahadan 2-1 mağlup olarak ayrıldı.
İki hatanın iki golle sonuçlandığı, hakemin adeta rakipten daha çok engellediği maçta doğrusu galibiyet zordu ve olmadı da..
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, maç sonu hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı..
Visca ile Nwakameyi durduramadık üstüne de yapmak istediklerimiz karşısında çok etkin bir kalkan da olunca belki puan alamadan döndük ama tüm ülke Konyaspor'un mücadelesine özellikle de ligdeki 2.lik koltuğunu hakettiğini görmüş oldu.
Güzel mücadelenin tek üzücü yanı hocanın cezalı duruma düşmesi bana göre çünkü yenilse de güzel futbolu ile Konyaspor yine şehrin gözbebeği olmaya devam edecek.
Bu güzel zirve mücadelesinde tüm şehre yaşattığı heyecan için bile teşekkürler Anadolu Kartalı.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.