Konya
°C
Yeni Meram
22.10.2024 00:12

Konyaspor'da Gaziantep hazırlığı başlıyor

Beşiktaş deplasmanı dönüşü dünü izinli geçiren Konyaspor, bugün Kayacık Tesislerinde toplanacak ve deplasmanda oynayacağı zorlu Gaziantep maçının hazırlıklarına başlayacak. Yeşil-beyazlılar, Gaziantep’ten 3 puanla dönerek Beşiktaş yenilgisini telafi etmeye çalışacak

A+
A-
22.10.2024 00:12
21.10.2024 15:14
0
1183
ABONE OL


TÜMOSAN Konyaspor bugün toplanıyor. Beşiktaş deplasmanı dönüşü bir gün izin yapan yeşil-beyazlı futbolcular, öğleden sonra Kayacık Tesislerinde toplanacak ve Teknik Direktör Ali Çamdalı yönetiminde yapacağı idmanla zorlu Gaziantep FK mücadelesinin hazırlıklarına başlayacak. Anadolu Kartalı hazırlıklarını hafta boyunca sürdürecek ve cumartesi günü ise havayoluyla Gaziantep’e giderek kampa girecek. Beşiktaş deplasmanından eli boş dönen Konyaspor, son maçlarda galibiyete hasret kalan Gaziantep’i devirerek yeniden 3 puanla tanışmak, hem de Beşiktaş yenilgisini telafi etmeye çalışacak. Konyaspor’da deplasmanda alınan Beşiktaş yenilgisiyle keyifler kaçarken, özellikle bireysel hataların çokluğu camianın canını daha fazla sıktı.

GÜÇLÜ rakibi karşısında savunmada çok basit hatalara imza atan Konyaspor, bu hafta yapılacak idmanlarda bu hataların üzerinde duracak. Yeşil-beyazlı camiada, Beşiktaş karşısında alınan yenilgiden çok, bireysel hataların fazla olması morallerin daha fazla bozulmasına sebep oldu. Öte yandan Konyaspor, önümüzdeki haftalarda yoğun ve zorlu bir maç trafiğine girecek. Beşiktaş maçıyla maç trafiğinde yeşil-beyazlılar, pazar günü yine deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Anadolu Kartalı bu müsabakanın ardından da 29 Ekim Salı günü Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında 23 Elazığı FK’ya konuk olacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz böylece 12 günde 3 deplasman maçına çıkmış olacak. Konyaspor kupa sınavının ardından ise 3 Kasım Pazar günü sahasında Başakşehir ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar, 10 Kasım Pazar günü ise deplasmanda Göztepe ile kozlarını paylaşacak ve ardından Süper Lig’e milli ara verilecek. Konyaspor, yoğun ve zorlu maç trafiğini en az kayıpla geçerek puan cetvelindeki yerini korumayı hedefliyor.

HABER KAYNAĞI : yenimeram.com.tr (Hüseyin Avni UĞUR)
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.