Konya
°C
Yeni Meram
21.10.2024 18:07

Ömer Korkmaz: Bireysel hatalar bizi yıktı

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Beşiktaş maçına 1 puan için çıktıklarını ancak başaramadıklarını söyledi. Korkmaz, “Tabi ki tüm ekipler bizim rakibimiz ama Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray yaptığı transferlerle haksız rekabet gibi bir ortam oluşturdu” dedi

A+
A-
21.10.2024 18:07
21.10.2024 15:10
0
1241
ABONE OL

*BİREYSEL HATALAR CAN SIKICI
KONYASPOR Başkanı Ömer Korkmaz, Beşiktaş maçına en az 1 puan almak için çıktıklarını ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın kadrolarına yaptıkları güçlü takviyelerle haksız bir rekabete sebebiyet verdiğinden dert yanan Ömer Korkmaz, Beşiktaş maçında bireysel hatalardan gelen goller nedeniyle canlarının daha fazla sıkıldığını ifade etti. Korkmaz’ın açıklaması şöyle, “Buradan en az 1 puanla ayrılmak istiyorduk. Oyuna baktığımız zaman bireysel hatalardan kaynaklı yediğimiz goller var. Tecrübeli futbolcuların böyle hatalar yapması bazen olabiliyor ancak bu tarzlar gol yiyince de gardımız düşüyor. İlk yarıyı 1-0’lık skorla kapatabilseydik ikinci yarı için beklentilerimiz daha üst seviyede olabilirdi. Ancak beklediğimiz gibi olmadı, artık Gaziantep maçına odaklanacağız. İnşallah orada kazanarak Beşiktaş maçındaki puan kayıplarını telafi ederiz”.

*KORKMAZ’DAN BOATENG’E ÖVGÜ
“BOATENG daha önceki haftalarda erken forma şansı bulabilirdi ancak sakatlığı vardı. Birkaç hafta önce tam hazırken, oynayacağı maçlar varken sakatlandı. Boateng ligin orta saha anlamında en hızlı futbolculardan birisi. Teknik ekip, ayağına hakim oyunculardan kurulu Beşiktaş orta sahasına karşı biraz dirençli kalmak istemiş olabilir. Teknik heyetimiz, Bazoer ve Boateng ile orta sahayı kapatmak istemiş olabilir. Rakip takımda kaliteli ayaklar çok fazla olduğu için biraz daha kötü gösteriyor belki takımı. Ancak Konyaspor’un ortalama yüzde 44 gibi topla oynama süresi var. Bireysel futbolcular üzerinden değil, genel bakmalıyız hatalara. Tek tek bakarsak birçok futbolcunun belki bu maçta bireysel performansı kötü gözükmüş olabilir. Final paslarında biraz daha soğukkanlı kalıp, son vuruşlarda en doğru kişiyi arasak belki daha sağlıklı olacaktı”.

*GAZİANTEP’TE TELAFİ EDECEĞİZ
“SONRADAN oyuna giren futbolcular da tepki gösteremedi. Beşiktaş güçlü bir takım ve kaliteli ayakları var. Sonuç olarak olmadı, puan almayı başaramadık. Tabi ki tüm ekipler bizim rakibimiz ama ligde özellikle Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray’ın yaptığı transferlerle haksız rekabet gibi bir ortam oluşturdu. Bir Anadolu takımımın İstanbul’da bu rakiplerle oynadığı maçlarda puan çıkarması gerçekten zor. Sahalarında baskılı oynuyorlar, kaliteli kadroları var. Beşiktaş maçında bireysel hata yapmamış olsak belki akan veya duran toplarda gol yemiş olsak, bu kadar canımız sıkılmazdı. Tecrübeli futbolcularımızın özellikle ikinci goldeki hatası üzücü oldu, orada topu rakip sahaya doğru uzaklaştırsak ilk yarıyı 1-0 bitirebilirdik ve ikinci devre daha farklı olabilirdi. Sağlık olsun, kısa sürede toparlanacağız ve Gaziantep’e hazırlanacağız”.

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.