Konya
°C
Yeni Meram

Beyler dün bir bugün iki. Yapmayın, etmeyin Allah aşkına BİRAZ SABIR…

Beyler dün bir bugün iki. Yapmayın, etmeyin Allah aşkına BİRAZ SABIR…- Abdullah LEBLEBİCİ- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
10.06.2024 00:35
09.06.2024 13:44
0
1735
ABONE OL

Başkan Ömer Korkmaz basın toplantısında teknik direktör olarak Ali Çamdalı ile devam edeceğiz açıklamasının ardından yorumlar da beraberinde gelmeye başladı. Bazı medya kuruluşları ve sosyal medyada, Çamdalı ile olmaz, vakit geçirmeden başka bir teknik direktör bulunmalı gibi bir sürü yorum var.
Bir insana yetki ve sorumluluk verilmeden başarılı olup olmayacağını bilemeyiz. Son dört maçta verilen yetki ve sorumluluk biraz da mecburiyetten oldu. Ligde kalalım da nasıl kalırsak kalalım düşüncesindeydik. Öyle veya böyle ligde kaldık mı? Kaldık.
Şimdi Çamdalı’nın önünde kendi planlarını yapabilmesi için uzun bir süre var. Beyler dün bir bugün iki, yapmayın etmeyin Allah aşkına, adam daha göreve bile başlamadı desek yeridir.
Sonra kendi insanımıza bu kadar büyük eleştiri neden ki?
ALİ ÇAMDALI Sırp teknik direktör Aleksandar Stanovic’ten daha mı kötü? Baştan linç etmeye, acımasızca eleştirmeye sonra, öldük bittik mahvolduk demek için çok erken değil mi?
Ömer Korkmaz yönetimi 6 aydır görevde. Yani başkan bile daha işin başında, yönetim kurulu ile birlikte kendini ispat edebilmesi için en azında 2023-2024 sezonunun ilk yarısının tamamlanması gerekmez mi?
Ligden ha düştük ha düşüyoruz endişeleri yaşarken, öyle veya böyle ligde kaldığımız için Başkan Ömer Korkmaz camiada ciddi anlamda karşılık buldu. Yani camia kendisine güveniyor.
Çamdalı için esip savuranlara söylüyorum. Beyler, sizler takımı Ömer Korkmaz’dan daha fazla mı düşünüyorsunuz?
Kendi adıma söylüyorum. Ömer Korkmaz ve yönetimi kadar hiçbirimiz takımı düşünemeyiz.
Adamlar ellerini değil gövdelerini taşın altına koymuş durumdalar. Bu sebeple getirdikleri Teknik Direktör Çamdalı’ya da en azından Ömer başkan ve yönetiminin hatırına laf etmeyelim. Bugünlerde takımdan ayrılan oyuncular var. Üstelik transfer yasağımız var, UEFA da 6 tane dosyamız var. Yani var da var.
Bu şartlarda nasıl bir takım oluşturulacak ona bakalım. Sonra lig başlasın. O zaman bir daha bakalım. Elimize kalemi alıp, ya da sosyal medyadaki sayfalardan kendimizi üstün görerek, hatta kibirli davranmayalım.
“Küpe girmeden sirke olunmaz”.
Yazımın başlığında belirttiğim gibi, “Beyler dün bir bugün iki, yapmayın etmeyin Allah aşkına”. BİRAZ SABIR…

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.