Konya
°C
Yeni Meram

KÜFÜR TEK BİR MİLLET

KÜFÜR TEK BİR MİLLET- Mehmet
A+
A-
15.01.2024 00:33
14.01.2024 12:43
0
1884
ABONE OL


Çok geçmedi. Yine içimizi yakan 12 memleket evladının acısını kaleme aldık. Şimdi yine 9 memleket evladının acısını içimizde, yüreğimizde, tüm benliğimizde hissediyoruz. Şehit ailelerinin hüznünü, acısını anlatmaya yürek dayanmaz, kalem yetmez. Aklıma hep şu geliyor. Eli, ayağı öpülesi bir şehit annemiz, “Helva sizin evinizde kavrulmamışsa size hep tatlı gelir.” demişti. Anacığım, helvasını kavurduğunuz şehidimiz vatan için, istikbal için, tüm İslam ve Türk düşmanlarının bertarafı için daha filiz halindeyken boynunu büktü. O ve onun gibilerin tarih boyunca büktüğü boyunlar sayesinde toprak vatan oldu. Hakkınızı helal edin canlarım.
Küfür tek bir millet dedik ya! Uzaktaki müttefiklerimizle AB’siyle, içimizdeki tetikçi hainleriyle süreç işletiyorlar. Tetikçiler de vadettikleri devletin abilerinin kuklası olacaklarını bildikleri halde biraz da biz baş tutalımın derdindeler. Örnek isterseniz şimdilik kapımızın önünde dururken hamileri büyük abilerinden aldığı destekle övünen İsveç’i ele alalım. Şimdilik takiye yaptıklarına bakmayın. Kuzey Irak ve Suriye’deki oluşuma tanksavar silahları veriyordu. Türkiye gibi bir devlete de ambargo uygulamakta idi. NATO’ya girme amacı için şimdilik tanksavar silahı vermiyor. O cenaha ambargo uygulamakta imiş.
Şunu herkes biliyor. NATO’ya girdikleri gün madalyon tersine dönecek. Diğer taraftan da güya demokratik tepki verilebilirlik adına da Kur’an-ı Kerim yakılmasına müsaade ediyor.
Küfrün bir başka temel unsurunun yaptığı da belli. Defalarca dile getirdik. Binlerce tır bu bölgeye silah taşıdı. Sizin müttefikliğiniz yerin dibine batsın. Hamiliğinden onur duydukları İsrail devletinin yaptıkları ortada. Fosfor bombası, soykırım, zulüm, yerinden yurdundan etme, ne ararsanız var. Hedef Hamas ya da Filistinliler olmasa gerektir.
Küfür olgunlaşacak bunu biliyoruz. Ancak reçetesi hep Müslümanlara çıkıyor. Doğu Türkistan’da Bulgaristan’da ırkçı AB ülkelerinde hep Müslümanlar eziliyor. Dahası ve en vahimi ise kukla konumundaki zengin Müslüman Arap ülkelerinin idarecileri.
Biraz geriye gidersek Sayın Kılıçdaroğlu’nun ağzından CHP’nin parti politikaları dillendirildi. Irak’ta ne işimiz var, Suriye’de ne işimiz var, Libya’ya ne için asker gönderiyoruz? Bosna’da Barış Gücü bizim neyimize? Hatta son tezkereye de DEM Parti ile beraber hayır oyu verdiler. Şanlı ordumuz, silah ve teçhizatlarıyla çağ atlayan kahraman kahraman ordumuz eline iş alıp kanepede mi oturacaktı?
Bizim tarihi geçmişimiz, coğrafi bölge sorumluluğumuz dünya siyasetinde söz sahibi olmamızı gerektiriyor. Sizin mantıkla gidersek o zaman ABD’nin, Rusya’nın, komşumuz İran’ın bu bölgede ne işi var? Otursunlar, askercilik oynasınlar!
Kardeşler, şunu anlayınız lütfen. Siz bu sıkıntılı bölgeye girmezseniz hükmedemezsiniz. O zaman tetikçiler ağa babalarından aldıkları silah ve mühimmatı senin sınır kentlerinde, yerleşim birimlerinde kullanırlar. Kullanmadılar mı? Terör unsurları Kilis’e roketatar kullanırken bas bas bağırıyordunuz.
Bu canlar, o terör koridoru oluşmasın diye veriliyor. Şehitlerimiz hemen sınırımızda ikinci bir İsrail gibi terör devleti kurulmasın diye şehadet şerbeti içiyor. Şehitlerimizle ilgili herkes taziye yayınlarken MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, önemli bir konuya parmak bastı. Dedi ki, bunların üzerine gidilmeli. Terör kampları yerle bir edilmeli. Operasyonların ucu bunları eğiten terör sevicilere varsa dahi geri adım atılmamalı.
Orta Doğu’da birileri düğmeye bastı ancak Rabbimin de bir hesabı var. Yahudi Gazze’de Hamas tarafından boğulacak ABD’de de kötü emellerine erişemeyecektir. Onun için iki kutuplu bir dünya gerekiyor.
Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki teröristler bir taraftan ABD bir taraftan Rusya diğer taraftan İran ile nasıl anlaşıyorsunuz Allah aşkına? Gerçi tetikçilerin mahareti birilerinin piyonu olmaktır.
Hulasa, ocaklara ateş düştü, ocaklarda helva pişti. İleriki yıllarda bunun travması daha da büyür.
Derler ki,
“Atası vefat ettiğinde insanın vücudunda büyük bir yara açılır ve zamanla küçülür, küçülür, kurşun izi kadar kalır. Ancak evladının yediği o küçük kurşun deliği zamanla büyüdükçe büyür, büyür…”
Bir öneri olarak, çatışmalarda şehit olan kardeşlerimizin ailelerine TOKİ birer daire verse nasıl olur? Güçlü Türkiye bunu yapar. Hem de şehit ailelerine minnettarlığını vurgular.
Başımız sağ olsun.
Mekanları cennet olsun.
Makamları âli olsun.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.